У Дубівського НВК – новий кабінет інформатики

Дата: 28.12.2019 10:28
Кількість переглядів: 1275

Приємний подарунок під Новий рік чекав вихованців Дубівського навчально-виховного комплексу – новий кабінет інформатики. Щоб привітати колектив закладу з подією та, власне, оглянути кабінет, 27 грудня сюди завітав перший заступник голови Уманської райдержадміністрації Сергій Жорницький.  

«Ми намагаємося зробити все можливе, щоб діти в Уманському районі здобували освіту у комфортних умовах та з належною навчально-виховною базою. Переконаний, що сучасна комп’ютерна техніка та відповідні меблі допоможуть вам краще освоювати знання», -  звернувся до школярів Сергій Жорницький та додатково передав закладу новий ноутбук.

Кабінет інформатики вартістю 300 тис. грн придбаний на умовах співфінансування 10/90 – 30 тис. грн – обласний бюджет, 270 тис. грн – місцевий бюджет.

Начальник відділу освіти, молоді і спорту райдержадміністрації Борис Бондар додав, що цього року Дубівський НВК також отримав шкільний автобус вартістю 1845 тис. грн, обладнання та оснащення ресурсної кімнати на суму 50,3 тис. грн, телевізор – 15,944 тис. грн та меблі – 34,356 тис. грн. Тобто, школа розвивається, осучаснюється та забезпечує дітям достойні умови навчання.

Нині у Дубівському навчально-виховному комплексі «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» навчається 119 учнів в 11 класах, працює 23 учителів. Десять навчальних кабінетів та 4 класних кімнати, методичний кабінет, бібліотека, дошкільний підрозділ забезпечені комп’ютерами.  Дев’ять  кабінетів та бібліотека – з підключенням  до інтернет-мережі.

 

Відділ взаємодії з громадськістю апарату Уманської РДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь