Представлено нову очільницю Уманського району Світлану Волошенюк

Дата: 24.01.2020 14:25
Кількість переглядів: 4545

24 січня голова Черкаської облдержадміністрації Роман Боднар представив активу Уманського району нового голову районної державної адміністрації. На зустріч були запрошені депутати районної ради, селищний, сільські голови, керівники підприємств, установ та організацій, представники громадських організацій.

Фото без опису

Роман Боднар зазначив, що Розпорядженням Президента України В. Зеленського від 20 січня 2020 року головою Уманської районної державної адміністрації призначено Волошенюк Світлану Анатоліївну.

- Світлана Анатоліївна має достатньо серйозну фахову підготовку, життєвий досвід, високі моральні якості, тому я на сто відсотків упевнений, що вона буде проводити правильну державну політику, яка приноситиме відповідні плоди для громади. Все, що робить влада, повинна відчувати людина, яка проживає на цій території, - зазначив Роман Миколайович.

Також він дав Світлані Волошенюк перші вказівки:

- Серед завдань новопризначеного керівництва району – співпраця з бізнесом: великим, середнім і малим, бо в різного рівня - різні потреби. Ми маємо акумулювати податки в місцеві бюджети. Ні в якому разі не допускати тиску. Так само повинна бути комунікація із громадянським суспільством.

У своєму виступі Світлана Волошенюк зауважила, що усвідомлює велику відповідальність перед Президентом України Володимиром Зеленським, перед головою ОДА Романом Боднаром, а також перед громадою Уманщини. Тому зробить все можливе, щоб згуртувати біля себе людей активних, професійних, освічених, патріотичних:

- Обіцяю вам, що докладу максимум зусиль, щоб не підвести та виправдати ваші сподівання. Я прийшла у владу захищати не свої власні інтереси, а інтереси жителів громад Уманщини. Я чітко розумію, що нині в державі впроваджуються реформи, які згодом увійдуть в історію. І саме від нас з вами залежить, наскільки якісно вони будуть проведені в Уманському районі. Переконана, що єдиною командою ми досягнемо успіху. Я завжди готова до конструктивного діалогу і сподіваюсь на плідну співпрацю всіх гілок влади, бізнесу, громадськості на благо розвитку нашої Уманщини.

Також Світлану Волошенюк привітали з призначенням та висловили підтримку в роботі голова Уманської районної ради Оксана Супрунець та міський голова Умані Олександр Цебрій.

 

Довідково.

Волошенюк Світлана Анатоліївна народилася і виросла в селі Соколівка Жашківського району. Після закінчення школи навчалась в Уманському університеті садівництва, спеціальність – бухгалтер-економіст. Світлана Анатоліївна – досвідчений управлінець. До призначення на посаду вона очолювала Жашківську районну раду. Також раніше двічі обиралася сільським головою с. Соколівка Жашківського району, обіймала посаду першого заступника голови Жашківської райдержадміністрації, була помічником народного депутата протягом двох скликань, очолювала благодійний фонд, займалася волонтерською діяльністю.  

 

Відділ взаємодії з громадськістю апарату Уманської РДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь