Проведено нараду з керівниками силових структур району

Дата: 04.03.2020 09:47
Кількість переглядів: 445

Фото без опису3 березня на черговій координаційній нараді з керівниками силових структур району під головуванням голови Уманської райдержадміністрації Світлани Волошенюк розглянуті наступні питання:

1. Про стан злочинності на території району за минулий тиждень та хід розслідування по злочину щодо неповнолітньої дитини.

2. Про стан протипожежної безпеки на території району за минулий тиждень.

3. Про хід підготовки весняної призовної кампанії: підготовка документації, проблемні питання.

У період з 25.02.2020 до 03.03.2020 до Уманського районного відділення  поліції Уманського відділу поліції ГУНП в Черкаській області надійшло 77 заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події, з яких 15 внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань. За вказаний період зафіксовано правопорушення, пов’язані із незаконним зберіганням наркотичних засобів, незаконним зберіганням вогнепальної зброї, крадіжок індивідуального майна, нанесення тілесних ушкоджень та інші. Виявлено 76 адміністративних правопорушень, 68 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.

27.02.2020 на автодорозі Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань  під час руху  автомобіля, що перевозив медикаменти, був скоєний грабіж медичних товарів. Особи, винні у кримінальному правопорушенні, затримані правоохоронцями, їде слідство.

За даними Уманського РВ УДСНС України   у Черкаській області у районі зареєстровано 3 пожежі. Внаслідок пожежі загинув мешканець с. Рижавка (необережне поводження з вогнем під час куріння).

Наприкінці наради голова райдержадміністрації Світлана Волошенюк наголосила, що усі мають належно ставитись до своїх обов’язків, бути відповідальним перед державою за виконання завдань, що визначені для кожного органу, лише тоді матимемо необхідний результат.

  

        

Сектор  з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії                 з правоохоронними органами райдержадміністрації

 

                                                                   

                            

                          

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь