Звернення голови Уманської райдержадміністрації Світлани Волошенюк з приводу обмежень у вихідні дні

Дата: 10.04.2020 16:45
Кількість переглядів: 1805

Дорогі жителі Уманщини! Попереду – світлі релігійні свята, коли люди традиційно святкують у великому родинному колі. Але цього року перед усім світом і Україною постав серйозний виклик. Аби зупинити поширення коронавірусної хвороби ми маємо змінити традиції, щоб надалі наше життя повернулося до звичного ритму. Ми маємо зробити все, аби не дати вірусу завдати трагічних втрат для Уманщини.

Тому я наполегливо рекомендую: з 13 години суботи 11 квітня до 6 години ранку понеділка 13 квітня залишатися вдома. Утриматися від відвідувань громадських місць. Рекомендую вам завчасно запастися усім необхідним, не порушуючи правил карантину. Правоохоронні органи посилять чергування у громадських місцях.

Я наголошую – це надважлива міра, яка збереже ваші життя! Ці кроки необхідні для того, щоб розірвати ланцюг передачі вірусу. Адже ці дні – важлива фаза у боротьбі з пандемією. Ми або допоможемо вірусу поширитися, або дамо йому відсіч. Все це залежить від кожного з вас! Давайте оберемо життя! Зупинимо вірус!

Як сказав Митрополит Київський і всієї України Епіфаній, «коли зараз ми залишаємося у своїх оселях, то це не через слабкість, а через силу нашої віри, бо тим самим ми подаємо приклад нашим ближнім, що ми турбуємося про них, і свідчимо, що наші оселі також є місцем молитви. Коли ми закликаємо Бога в нашому домі – Він почує нас. Тим паче, завдяки досягненням людського прогресу, ми можемо спілкуватися і на відстані, і цю можливість також використовуємо».

Залишимося вдома! Я сподіваюся на ваше розуміння, витримку і самосвідомість! 

З повагою - голова Уманської райдержадміністрації Світлана Волошенюк 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь