Медики Уманської ЦРЛ отримали пасхальні подарунки

Дата: 17.04.2020 14:54
Кількість переглядів: 2371

Фото без описуПаска, ковбаса, яйця, печиво, цукерки, зефір, огірки, помідори – таку смакоту отримали медичні працівники 16 підрозділів Уманської центральної районної лікарні. Пасхальні подарунки – як подяка медикам за цінну працю, а також додаткова підтримка у підготовці до відзначення Великодня. Адже багато з них навіть у цей день будуть на робочому місці, а дехто – на ізоляції.

До організації святкових кошиків долучились представники бізнесу: Микола Гордій, Геннадій Грановський, Сергій Загородній, Станіслав Ткаченко, Юрій Петренко, Раміз Абдінов.

Головний лікар ЦРЛ Інна Добрянська розповіла, що в неділю і пацієнтів чекає приємність – святкове меню з паскою, яйцями, овочами і солодощами.

Також медичних працівників привітали з Великоднем голова Уманської районної державної адміністрації Світлана Волошенюк та голова районної ради Оксана Супрунець.

- Не лише військові, а й медики України сьогодні – на передовій, адже перші ризикують життям під кулями, другі – борючись із пандемією коронавірусу COVID-19. Ми щоденно працюємо над забезпеченням медиків району усім необхідним, щиро вдячні їм і дуже захоплюємося їхньою силою духу, зараз на них велика надія. Дуже хочеться, щоб вони знали і відчували, що вони не наодинці з проблемами. Звертаймося в цей день до Всевишнього, щоби дав силу і здоров’я – усім хворим і тим, хто їх лікує – перемогти цю пандемію, гідно пройти пов’язані з нею випробування та укріпитися тілесно й духовно! – зазначила Світлана Волошенюк.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь