«Їм родина – вся Україна» - Світлана Волошенюк відвідала сім’ї загиблих учасників АТО

Дата: 17.04.2020 16:17
Кількість переглядів: 551

Фото без описуБагато з нас шкодують, що не зможуть через карантин зустрітися на Великдень з рідними. Але насправді сумно, коли цей день і при звичайних умовах не було б з ким зустріти, адже найближчих людей – сина, батька, брата, чоловіка – забрала жорстока війна… Загиблі учасники Антитерористичної операції поставили рідну державу понад усе і віддали за неї життя – це вища жертовність і справжній подвиг, адже здійснений при захисті своєї землі від ворога. Тому з глибокою вдячністю і шаною підтримувати їхні родини має вся Україна!

Тож у ці світлі пасхальні дні голова Уманської районної державної адміністрації Світлана Волошенюк та голова районної ради Оксана Супрунець відвідали родини загиблих учасників АТО з Уманщини. Висловили їм слова підтримки, розпитали про життєві потреби, привітали зі святом та вручили пасхальні продуктові подарунки.

«Світле свято Великдень – це день, коли, здавалося б, неможливе може стати дійсністю, тому не переставайте вірити: як Христос воскрес, так і Україна воскресне та поверне окуповані території. Герої, які віддали за країну свої життя, захистили нас від масового вторгнення, навічно в нашій памяті і в наших серцях. Україна з вами!» - зазначила голова РДА Світлана Волошенюк.

Фото без опису

Висловлюємо вдячність за допомогу в організації акції  почесному жителю Уманського району, директору ПОСП «Уманський тепличний комбінат» Гордію Миколі Васильовичу, депутатам районної ради: Гриню Юрію Івановичу, Кобець Любові Іванівні, Любченку Івану Івановичу, Кольбі Володимиру Олександровичу, Бойко Руслану Васильовичу, Павлику Олександру Миколайовичу, Ковальчуку Миколі Петровичу, приватним підприємцям – Лауті Володимиру Володимировичу, керівникам сільгосппідприємств – Яровенко Галині Петрівні, Михайловину Віктору Лівоновичу, Гриню Володимиру Юрійовичу, депутату Паланської ОТГ Батуріну Олександру Анатолійовичу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь