Відбулось засідання комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій та інших соціальних виплат

Дата: 12.06.2020 15:48
Кількість переглядів: 651

Сьогодні, 12 червня, перший заступник голови Уманської районної державної адміністрації Сергій Жорницький провів засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій та інших соціальних виплат.

Фото без опису

Відкриваючи засідання, Сергій Жорницький повідомив, що за даними Уманського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області існує заборгованість зі сплати пільгових пенсій станом на 01.06.2020 по одному ресторанно-готельному комплексі.  

Представник підприємства пояснив, що заборгованість по пільгових пенсіях у сумі 4,1 тис. грн виникла у звязку з тим, що в період карантину заклад був зачинений. Нині ж робота відновлюється і частина заборгованості погашена, залишок боргу планується перерахувати до 15-16 червня 2020.

Комісія з розумінням поставилася до проблем підприємства, надала додаткові роз’яснення щодо можливості оформлення державної підтримки в період карантину та закликала в подальшій роботі дотримуватися вимог чинного законодавства України і не допускати заборгованості до бюджетів різних рівнів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь