Проведено нараду з керівниками силових структур району

Дата: 05.08.2020 14:36
Кількість переглядів: 509

4 серпня на черговій координаційній нараді з керівниками силових структур району, яку провела голова райдержадміністрації Світлана Волошенюк, розглянуті питання про події за минулий тиждень, забезпечення готовності сил та засобів до протидії тероризму на території району, а також підсумки весняної призовної кампанії.

У період з 21.07.2020 до 04.08.2020 до Уманського районного відділення  поліції Уманського відділу поліції ГУНП в Черкаській області надійшло 189 заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події, з яких 25 внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань. За вказаний період зафіксовані правопорушення, пов’язані із незаконним обігом наркотичних засобів, крадіжки індивідуального майна, шахрайства та інші. Виявлено 61 адміністративне правопорушення, 56 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.

За даними Уманського РВ УДСНС України у Черкаській області почастішали випадки пожеж у природних екосистемах, у районі зареєстровано 4 пожежі, серед них 2 випадки спалювання стерні, матеріали направлені до поліції. Наразі спостереження за пожежами здійснюється за допомогою супутника Державної служби з надзвичайних ситуацій. Про випадки загорань повідомляється центральний пункт управління ДСНС, а далі відповідні пожежні підрозділи, на території обслуговування яких виявлено осередок пожежі.

Уманська районна ланка територіальної підсистеми  єдиної державної  системи цивільного захисту Черкаської області  здійснює реагування на загрозу виникнення та виникнення надзвичайних ситуацій.  Для реагування на загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій, у т.ч. можливих терористичних актів, на базі пункту зв’язку 14 державної   пожежно-рятувальної частини Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Черкаській області діє автоматизоване робоче місця для оповіщення  керівного складу цивільного захисту Уманського району автоматизованої системи централізованого оповіщення Уманського району Черкаської області.

На сайті райдержадміністрації у вільному доступі розміщені такі пам’ятки: „Якщо вас взяли у заручники“, „Ваші дії при захопленні автобуса“, „Як поводитися під час терористичної загрози“, „Вибухонебезпечні предмети“.  

У ході наради голова райдержадміністрації Світлана Волошенюк  акцентувала увагу присутніх на попередженні пожеж, що негативно впливають на навколишнє середовище та здоров’я людей, на роботі з виявлення та розслідування фактів незаконного заволодіння земельними ділянками. Також Світлана Анатоліївна наголосила на важливості доведення інформації до населення про події, проведенні інформаційно-роз’яснювальної роботи через місцеві засоби масової інформації, сайт райдержадміністрації. Звернено увагу правоохоронних органів на здійснення контролю за дотриманням правопорядку при організації масових заходів, мітингів, акцій протесту. Будь-яка діяльність повинна проводитись з дотриманням чинного законодавства України, щоб подібні заходи не стали осередком розповсюдження агресії, не становили загрозу для життя учасників заходу та оточуючих.

        

 

Сектор  з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії  з правоохоронними органами райдержадміністрації

 

 

 

 

 

                                                                   

                            

                          

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь