Родину Уманської ЦРЛ поповнили 49 молодих спеціалістів

Дата: 18.08.2020 11:59
Кількість переглядів: 648

Великий колектив Уманської центральної районної лікарні поповнився новими фахівцями. До вже досвідчених спеціалістів приєдналися 49 молодих медичних працівників: 14 лікарів, 19 медичних сестер та 16 інтернів. За ініціативи голови Уманської РДА Світлани Волошенюк 14 серпня для них провели посвяту в професію у щирій і теплій атмосфері – із добрими вітаннями, подарунками, фотозонами та концертними номерами. 

Фото без опису

З найкращими побажаннями та настановами звернулися заступник голови Уманської районної державної адміністрації Сергій Жорницький, заступник голови районної ради Петро Бабкін, заслужений лікар України, директор КНП «Уманська центральна районна лікарня» Інна Добрянська, депутат обласної ради, заслужений лікар України Валентин Судакевич.

«Усі ми знаємо, що без здорової нації у країни немає майбутнього, тому високо цінуємо і глибоко поважаємо професію медичного працівника. Тож прошу вас, крізь усе життя з честю пронесіть звання медика та ніколи не зупиняйтеся у професійному рості. Хай ваша доброта, турбота і милосердя, проявлені до пацієнтів, а також щоденна сумлінна, наполеглива і нелегка праця повернуться до вас сторицею!» - звернувся до молодих спеціалістів Сергій Жорницький.

Фото без опису

Загалом з початку 2020 року КНП «Уманська центральна районна лікарня» прийняло в свої ряди 58 нових працівників. Директор лікарні Інна Добрянська у вітальному слові зауважила:

«Завдяки щоденній величезній роботі медичних працівників вдається ростити здорове і міцне покоління. В сьогоднішніх умовах на наших плечах ще більше відповідальності. Але я вірю в кожного з вас, ви станете справжніми професіоналами і чудовими колегами. В добру путь!»

Під оплески колективу з рук медичного директора Олександра Кучмія кожен молодий спеціаліст отримав подарунки.

Натомість вони урочисто принесли Клятву Лікаря України, зобов’язавшись завжди стояти на варті щасливого і здорового майбутнього кожного українця.

Свято вдалося організувати завдяки підтримці постійних і надійних партнерів: ЖК "Греків ліс", продовольчої бази "Гранд", магазину "Червона рута", Володимира Осадчого, Сергія Загородного, Володимира Кольби.

За гарний настрій відповідали талановита декоратор Лілія Осадча, фотограф Славко Раушенбах, співочий квартет "Мелодія" та чудове місце відпочинку ДП "Білогрудівка".

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь