Інформація для тих, хто отримує пільги в безготівковій формі та бажає зняти  залишки коштів на рахунку АТ «Ощадбанк» для виплати пільг

Дата: 20.08.2020 10:17
Кількість переглядів: 707

Фото без описуВідповідно до п.13 Порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі постанови Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2019 р. №373: після закінчення опалювального сезону залишки коштів на рахунку для виплат пільг, відображені на облікових записах пільговиків, які утворилися станом на 1 червня, виплачуються пільговикам АТ «Ощадбанк» шляхом перерахування таких коштів на поточні рахунки зазначених осіб, про що АТ « Ощадбанк» інформує пільговика шляхом надсилання смс- повідомлень ( у разі наявності інформації про номер мобільного телефону пільговика).

 

Згідно абзацу сьомого пункту 9 цього Порядку: у разі відсутності відкритого рахунка в АТ «Ощадбанк» рахунок відкривається за заявою пільговика до АТ «Ощадбанк». Відкриття рахунка здійснюється в порядку, визначеному АТ «Ощадбанк».

Враховуючи вищезазначене, перерахування залишків коштів належить до компетенції АТ «Ощадбанк». Телефон контакт-центру Ощадбанку 0-800-210-800.

 

Управлінння праці та соціального захисту населення Уманської РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь