#Великебудівництво: Розпочато капітальний ремонт мосту в селі Вільшанка

Дата: 27.08.2020 14:30
Кількість переглядів: 637

У селі Вільшанка Уманського району в рамках програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» розпочато капітальний ремонт мосту на дорозі місцевого значення 0241510 Бабанка – Коржовий Кут – Дубова – Острівець – Рогова. 26 серпня туди здійснила виїзд голова Уманської районної державної адміністрації Світлана Волошенюк.

Фото без опису

Пошкоджений міст у селі Вільшанка, 2019 р. 

Старому місткові у Вільшанці – не менше, ніж пів століття. Періодичні укріплення хоч і робилися, але постійного навантаження важковагового транспорту і повені, яка пройшла районом влітку 2019 року, конструкція не витримала. В результаті міст обвалився і відтоді був закритий для руху транспорту.

Фото без описуЗавдяки програмі «Велике будівництво» було виготовлено проектно-кошторисну документацію, проведено тендер та укладено договір із ТОВ «Трансстройкапітал» на проведення капітального ремонту зазначеного об’єкта.

Наразі підрядники займаються розчищенням території, перенесенням лінії електропостачання та загальним плануванням території. 

Вільшанський міст особливий і важливий тим, що зєднує дві частини села, а також села Рогова та Острівець із центром району. Жителям цієї частини території доводиться здійснювати обїзд протяжністю понад 15 км. Надалі відремонтований міст дасть змогу з’єднати ці населені пункти із центром їх майбутньої об'єднаної територіальної громади в смт Бабанка.

 

 

 

Розчищення території мосту в селі Вільшанка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь