Проведено засідання комісії з питань містобудівної діяльності в районі

Дата: 09.09.2020 08:59
Кількість переглядів: 767

8 вересня під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Жорницького відбулося засідання комісії з питань містобудівної діяльності в районі.

На засіданні комісії розглядались наступні питання:

1. Затвердження детального плану території для розміщення виставочно-торгівельного центру в адміністративних межах Родниківської сільської ради.

2. Затвердження детального плану території для розміщення автомобільної заправної станції та газозаправного пункту в адміністративних межах Ладижинської сільської ради.

3. Виготовлення детального плану території для розміщення станції технічного обслуговування автомобілів, магазинів з продажу авто техніки та будівельних матеріалів в адміністративних межах Піківецької ради.

4. Виготовлення детального плану території для розміщення овочівника та земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в адміністративних межах Ладижинської сільської ради.

5.Виготовлення детального плану території для розміщення магазину-кафе, мийки самообслуговування, шиномонтажа, зарядки для електромобілів в адміністративних межах Родниківської сільської ради.

6. Виготовлення детального плану території для розміщення АЗС та АГЗП біля автошляху Київ-Одеса км 228+300.

7. Виготовлення детального плану території під господарськими будівлями та дворами фермерського господарства «Мередіан-К» в адміністративних межах Коржовокутської сільської ради (за межами населеного пункту).

По всіх питання, які виносились на засідання комісії з питань містобудівної діяльності в районі, були прийняті позитивні рішення, окрім питання виготовлення детального плану території для розміщення станції технічного обслуговування автомобілів, магазинів з продажу авто техніки та будівельних матеріалів в адміністративних межах Піківецької ради. За результатами розгляду цього питання було прийнято рішення звернутись міськрайонного управління в Уманському районі та м.Умань Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області для уточнення цільового призначення земельної ділянки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь