Голова РДА Євгеній Данченко обрав свого сімейного лікаря

Дата: 15.06.2018 16:00
Кількість переглядів: 1498

Символічно, в переддень Дня медичного працівника голова Уманської  районної державної адміністрації Євгеній Данченко завітав у комунальний заклад «Уманський районний центр первинної медико-санітарної допомоги», щоб підписати декларацію із сімейним лікарем.

Для себе він обрав лікаря-терапевта вищої кваліфікаційної категорії із майже тридцятилітнім стажем роботи – Пономарчук Ларису Петрівну. Варто зазначити, що відтепер людина не прив’язана територіально до того чи іншого спеціаліста, кожен має право сам обрати лікаря для свого медичного обслуговування.

Підписавши угоду, Євгеній Михайлович отримав для себе і своєї сім’ї, насамперед, порадника, до якого можна звертатися, коли виникають будь-які проблеми зі здоров’ям.

Оформлення декларації, до речі, зайняло всього 10 хвилин. Тож очевидно, що навіть зайняті люди мають змогу виділити на це час, завітавши до лікаря лише з паспортом та ідентифікаційним кодом.

У КЗ «Уманський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» налагоджена ефективна робота з підписання декларацій, закуплено нову додаткову комп’ютерну техніку, яка підключена до системи eHealth.

При нагоді, цього дня очільник району Євгеній Данченко спільно з головою районної ради Оксаною Супрунець побували на виставці творчих робіт працівників Уманської центральної районної лікарні. Виставка діяла майже весь день 15 червня, тож переглянути її мали змогу і відвідувачі медичного закладу. Миловидні рукотворні вироби різних видів творчості продемонстрували, що наші медики – різносторонньо обдаровані особистості.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь