Розпочато роботи з благоустрою

Дата: 06.04.2018 16:01
Кількість переглядів: 2102

З настанням весни розпочато роботи по благоустрою населених пунктів Уманського району.  

Фото без описуПрибирання та впорядкування території навколо пам’ятних знаків, на кладовищах, біля адміністративних будівель, парків, території вулиць розпочато по всіх населених пунктах району.

Організована робота з благоустрою території з залученням працівників по цивільно – правовому договору та районного центру зайнятості в селах: Антонівка, Аполянка, Гереженівка, Гродзеве, Колодисте, Корж – Кут, Косенівка, Пугачівка.

Почали проводити роботи, по приведенню до належного санітарного стану територій в’їздів у населені пункти та біля в’їзних знаків в селах Іванівка, Полянецьке, Піківець, Ропотуха, Ятранівка. Розпочато упорядкування придорожніх смуг біля автомобільних доріг загального користування виконкомами Іванівської, Полянецької та Доброводівської сільських рад. У селах Степківка та Юрківка провели побілку дерев біля адміністративних будівель.

Велика увага приділяється і озелененню територій. Так у селах Собківка та Фурманка проведені заходи з озеленення населених пунктів. Біля адміністративних будівель висаджені хвойні кущі та квіти. 

Протягом тижня проводилося санітарне очищення територій населених пунктів, а саме проводилися роботи по влаштуванню благоустрою біля автобусних зупинок у селах: Коржова – Слобідка, Ладижинка, Пугачівка, Ятранівка. У населених пунктах Бабанка, Доброводи, Краснопілка, Острівець проводять санітарну розчистку та вирубку памолоді у парках та на кладовищах. У селі Полянецьке ліквідовано 35 м3 несанкціонованих сміттєзвалищ у межах смуг вулиць та доріг населених пунктів та на прибудинкових територіях.

У селах Вільшана – Слобідка та Старі Бабани оголошено конкурс «Кращий двір села», який буде проходити під час двомісячника по благоустрою

Тож закликаємо всіх жителів Уманського району також долучитись до проведення заходів по благоустрою, озелененню, поліпшенню стану довкілля населених пунктів, давайте  наводити та підтримувати порядок  в «нашому домі» разом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь