В селищі Бабанка відкрили поліцейську станцію

Дата: 18.06.2018 16:01
Кількість переглядів: 2580

Сьогодні, 18 червня, в селищі Бабанка відбулася значна подія.  В результаті плідної співпраці поліції з районною державною адміністрацією, районною радою та меценатами в приміщенні сільського будинку культури було відкрито поліцейську станцію. Символічно, що даний захід співпав з відзначенням Дня дільничного інспектора поліції.

В офіційному відкритті Бабанської поліцейської станції Уманського районного відділення поліції Уманського відділу поліції Головного управління національної поліції в Черкаській області взяли участь голова Уманської райдержадміністрації Євгеній Данченко, голова районної ради Оксана Супрунець, народний депутат України Максим Поляков, начальник Головного управління Національної поліції в Черкаській області, полковник поліції Валерій Лютий, начальник Уманського відділу поліції Сергій Завальний, виконуючий обов’язки начальника Уманського районного відділення поліції Уманського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області Максим Поліщук, сільський голова смт Бабанка Михайло Байда, очільники інших населених пунктів району, депутати районної ради, громадськість.

Основна мета діяльності новоствореного відділу поліції – це покращити роботу із забезпечення громадського порядку та оперативного реагування на події, пов’язані з правопорядком.

«Хочу подякувати усім хто долучився до доброї справи у створенні відділку. Переконаний у тому, що робота буде налагоджена на високому рівні та спрямована на дотримання прав і свобод людини, інтересів суспільства і держави», – зазначив очільник району Євгеній Данченко.

Фото без опису

Наразі дана станція буде обслуговувати жителів 5 населених пунктів району, а саме: селище Бабанка, села Свинарка, Гродзево, Оксанина та Коржовий Кут. Жителі даних населених пунктів матимуть змогу безпосередньо звертатися за місцем проживання до працівників поліцейської служби.

Захист громадян, охорону порядку, профілактичну роботу в даних селах відтепер забезпечуватимуть два дільничних офіцери поліції. Дана дільниця забезпечена матеріально-технічними засобами, поліцейським автомобілем, цілодобовим відеоспостереженням та дитячою кімнатою.

На облаштування пункту з районного бюджету Бабанській селищній раді було виділено субвенцію у сумі 250 тис. грн. Окрім того, за пропозицією та матеріальної підтримки народного депутата Максима Полякова вже придбано і встановлено камери відеоспостереження по селищу Бабанка. Спонсорську допомогу у забезпеченні станції комп’ютером, меблями та сейфом надали керівники сільськогосподарських підприємств району, а саме: ТОВ «Агровіт» (керівник Микола Бахчеван) та ПСП «НП Бабанське» (керівник Олександр Павлик). Цього дня дільничні офіцери поліції отримали від народного депутата Максима Полякова у подарунок ноутбук і принтер.

У ході урочистого заходу усі присутні мали змогу оглянути робочий кабінет та облаштовану дитячу кімнату.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь