Уманщину відвідала делегація ГО «Черкаське земляцтво «Шевченків край»

Дата: 31.08.2018 16:03
Кількість переглядів: 1144

В останній літній день Уманщину відвідала делегація громадської організації «Черкаське земляцтво «Шевченків край» у м. Київ, щоб побувати у визначних та цікавих місцинах нашого краю, посилити співпрацю з районною владою.

Гостей урочисто зустріли на межі Уманського та Маньківського районів голова Уманської райдержадміністрації Євгеній Данченко та голова районної ради Оксана Сурпунець. У кращих українських традиціях, делегації вручили запашний коровай на вишитому рушнику.

Фото без опису

Черкаське земляцтво – це об’єднання громадян, походження яких, навчання, трудова діяльність пов’язана з Черкащиною, для сприяння розвитку Шевченкового краю, пропаганді його славетної історії та сучасних соціально-економічних і культурних досягнень, підтримці ділової активності, соціального правового захисту земляків у м. Київ.

На сьогодні Черкаське земляцтво налічує понад п’ятсот осіб. У їх числі – відомі вчені і державні діячі, літератори і художники, мистці, лікарі, вчителі, журналісти, люди різних професій, покликань і доль.

Висока духовність, ідея об’єднаної міцної української держави, осердям якої завжди залишалася Черкаська земля, – ось головні імперативи діяльності земляцтва. З любов’ю у серці кожен член Черкаського земляцтва вносить свій посильний вклад у розквіт Шевченкового краю, з надією і вірою у щасливе майбутнє нашої Матері-України.

Цього дня делегати, зокрема, відвідали Дендропарк «Софіївка», інноваційну Родниківську школу ім. Т. Шевченка та село Берестівець – одне з найкращих сіл Черкащини та всієї України.

За вагомий внесок у розвито рідного краю, сприяння процесам удосконалення місцевого самоврядування та добру співпрацю з громадськими організаціями задля розбудови і зміцнення рідної Української держави голова ГО «Черкаське земляцтво «Шевченків край» у м. Київ, Герой України П. С. Шилюк вручив грамоту голові Уманської РДА Євгенію Данченку.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь