Сергій Жорницький привітав рятівників Уманщини із професійним святом

Дата: 17.09.2018 16:06
Кількість переглядів: 912

17 вересня в нашій країні вдесяте відзначили День рятівника. Святкують його працівники аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, працівники інших спеціальних формувань, а також громадяни, які вносять свій внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей.

З цієї нагоди сьогодні в Уманському районному відділі Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області – 14-й Державній пожежно-рятувальній частині відбувся урочистий захід.

Фото без описуПривітати рятувальників району з гарною подією завітали посадовці, серед яких – перший заступник голови Уманської районної державної адміністрації Сергій Жорницький, голова Уманської районної ради Оксана Супрунець та голова Паланської ОТГ Петро Кучеренко.

Сергій Жорницький відмітив благородність праці рятівників: «Неодноразово Уманський територіальний підрозділ Державної служби України з надзвичайних ситуацій демонстрував готовність у будь-яку хвилину прийти на допомогу, героїзм і відвагу, за що здобув повагу і шану від наших краян. Ці приклади мужності та рішучості, проявлені рятівниками під час виконання службових обов'язків, наочно свідчать про те, що в вашому строю об'єднані сильні духом, загартовані часом і випробуваннями люди. Спасибі вам за вірність обов'язку, постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом. Переконаний, що ви й надалі віддано і сумлінно служитимете обраній справі».

За високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток пожежно-рятувальної служби та з нагоди Дня рятівника почесну грамоту райдержадміністрації отримав Фегера Василь Васильович – водій 14 ДПРЧ Управління ДСНС України у Черкаській області, старший сержант служби цивільного захисту.

В руки «винуватців» свята посипалося ще чимало відзнак. Але не тільки їм. У ході заходу було вручено нагрудний знак «За відвагу в надзвичайній ситуації» Державної служби України з надзвичайних ситуацій Савченку Івану Васильовичу, жителю села Родниківка, який 17 червня цього року здійснив героїчний вчинок, врятувавши двох потопаючих підлітків.

Рятівник – це не лише професія, а й спосіб життя відважних і самовідданих людей. Їх постійна готовність до дій у надзвичайній ситуації забезпечують кожній українській родині надійний захист від природних та техногенних лих.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь