Оголошено літературний конкурс для юнацтва!

Дата: 23.02.2018 16:08
Кількість переглядів: 1015

Фото без описуЗа ініціативи та за підтримки Уманської райдержадміністрації, сектору культури Уманської РДА, з метою популяризації читання, реалізації юнацької літературної творчості, заохочення до створення перших якісних літературних робіт та спонукання  їх до реальних кроків у літературному майбутньому своєї країни, Уманська районна центральна біліотека оголошує районний літературний конкурс для юнацтва "Моя душа у рідному селі".

 

 

 

 

Положення  про проведення  районного літературного конкурсу для юнацтва  «Моя душа у рідному селі»

Організатори конкурсу:  Уманська райдержадміністрація; сектор культури райдержадміністрації; Уманська районна центральна  бібліотека.

Мета проведення конкурсу: популяризація читання, реалізація дитячої літературної  творчості, заохочення до створення перших якісних  літературних робіт та спонукання   їх до реальних кроків у літературному майбутньому своєї країни.

Учасники конкурсу: до участі запрошується юнацтво сіл Уманського району.

Вікова категорія:  юнацтво від  14  до  21 року.

1. ТЕРМІН ПРОВЕДЕННЯ.

Роботи на Конкурс прийматимуться з 1 березня по 13  квітня 2018 року. Фіналісти конкурсу «Моя душа у рідному селі»  представлятимуть себе у фіналі, який відбудеться 23 квітня 2018 року під час святкування Всесвітнього дня книги та авторського права у приміщенні районної бібліотеки.

2. ЖУРІ КОНКУРСУ

2.1. Для визначення переможців літературного конкурсу  оргкомітетом створюється компетентне журі. Склад журі затверджується протокольним рішенням оргкомітету Конкурсу. 

2.2. Для визначення переможців Конкурсу кожен член журі ознайомлюється з конкурсними творами та виставляє бали за 5-бальною шкалою. 

2.3. У випадку, якщо максимальний підсумковий бал буде рівним у двох і більше творів, голова журі, враховуючи рекомендації членів журі, визначає твір/твори, що перемогли у Конкурсі. 

3. УМОВИ КОНКУРСУ 

3.1. Конкурсні твори у друкованому вигляді приймаються на адресу організатора конкурсу – Уманської районної центральної бібліотеки. Кінцевий термін подання конкурсних робіт 12 квітня 2018 року. Твори в електронному вигляді приймаються на електронну адресу: umanrcbs@gmail.com.

Контактні телефони для запитань та деталей, що виникають у зв’язку із участю у Конкурсі: (04744) 32580, (04744)32686, (04744)34120.

3.2. На розгляд приймаються прозові та поетичні твори, написані українською мовою на тему рідного села.

3.3. Обсяг конкурсної роботи - необмежений. 

3.4. Для участі у Конкурсі необхідно подати: конкурсну роботу у друкованому вигляді на аркушах білого паперу формату А4. Аркуші усі мають бути пронумеровані, починаючи з титульної. Конкурсну роботу подавати в електронному вигляді у форматі Word, шрифт Times New Roman, кегль – 14. Назва файлу має містити назву твору латиницею. До роботи додати лист конкурсанта про себе у довільній формі, де вказати: вік, стать, рід занять тощо.

3.5. На Конкурс приймаються тільки оригінальні авторські твори.

4. НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ 

4.1. Нагородження переможців Конкурсу відбуватиметься в рамках районного заходу до Всесвітнього дня книги та авторського права 23 квітня 2018 року в приміщенні районної бібліотеки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь