На Уманщині проведено змагання з пожежно-прикладного спорту на Кубок Олексія Жирного

Дата: 17.05.2019 16:10
Кількість переглядів: 712

Щорічно рятувальники Черкащини проводять чемпіонат першості області серед підрозділів ДСНС та юнацьких команд на честь Олексія Жирного, який загинув під час виконання свого професійного обов’язку. Кубок, що носить його ім’я, став своєрідним еталоном професіоналізму, сили та мужності для кожного спортсмена-рятівника.

15 травня зональні змагання з пожежно-прикладного спорту відбулися на території 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Умань. Участь у них взяли дорослі та юнацькі команди з 6 районів Черкаської області – Тальнівського, Монастирищенського, Маньківського, Христинівського, Жашківського районів та господарі.

Привітати учасників змагань та рятувальників Черкащини з гарною подією завітали посадовці, серед яких – перший заступник голови Уманської районної державної адміністрації Сергій Жорницький та голова Уманської районної ради Оксана Супрунець.

Сергій Жорницький відмітив благородність праці рятівників та побажав усім командам-учасникам змагань успіхів, впевненості у своїх силах, волі до перемоги і професійного зростання.

 

 

Також, користуючись нагодою, Сергій Петрович нагородив почесною грамотою райдержадміністрації за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, відданість справі, вагомий внесок у зміцнення системи цивільного захисту населення генерал-майора служби цивільного захисту Гвоздя Віктора Михайловича.

За підсумками змагань у виконанні трьох етапів з підйому по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху, підйом по висувній драбині у вікно 3-го поверху та оперативного розгортання від пожежного автомобіля, переможцем Уманського зонального етапу стала команда 13-ої державної пожежно-рятувальної частини міста Тальне. Другу сходинку вибороли рятувальники з селища міського типу Маньківка, а «бронзу» виборола команда з міста Монастирище.

Програма для дитячих команд хоча й відрізнялася від дорослої, але вимагала так само гарної підготовки та спортивного завзяття. Учасники юнацької програми змагалися в одяганні бойового пожежного одягу, підйомі по штурмовій драбині у вікно 2-го поверху та оперативному розгортанні від пожежного автомобіля.

У підсумку перше місце виборола юнацька команда Тальнівського району, другими стали діти із Жашківщини, а на третю сходинку п’єдесталу піднялась команда з Христинівського району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь