Голова райдержадміністрації Євгеній Данченко відвідав один із найкращих населених пунктів району – село Берестівець

Дата: 20.10.2017 12:12
Кількість переглядів: 829

19 жовтня голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко побував з робочим візитом у селі Берестівець. Він ознайомився з роботою школи, дитячого садочка, будинку культури, сільською радою та іншими закладами соціальної сфери, відзначивши розвинену інфраструктуру усіх необхідних для функціонування населеного пункту об’єктів та комфортного проживання людей.

Над цим працюють сільський голова Сергій Яременко та керівник сільськогосподарського підприємства ТОВ «Берестівець», депутат районної ради Василь Чекаленко, між якими є співпраця та взаєморозуміння.

Фото без опису

Фото без опису

Село газифіковано, є централізоване водопостачання, розвинена мережа Інтернет, повністю відновлено вуличне освітлення, виконані значні об’єми робіт з ремонту доріг. Особливо вартий уваги відремонтований сучасний будинок культури, де є красива концертна зала, конференц-зала, масажний кабінет, спортивна та тренажерна зали, що неабияк важливо для якісного дозвілля молоді.

У минулому році було відкрито відпочинкову зону – парк «Вікторія», яка стала окрасою всього Уманського району. А в нинішньому – 2017 році – за рахунок співфінансування з сільського, обласного бюджетів та ТОВ «Берестівець» облаштовано водойму та пляжну зону для відпочинку людей «Громадський став».

Фото без опису

Фото без опису

Євгеній Данченко відвідав і безпосередньо ТОВ «Берестівець» - лідером з вирощування сільськогосподарських культур. Василь Чекаленко зазначив, що вони постійно впроваджують новітні технології, переймаючи європейський досвід. Нині на підприємстві працює 150 осіб, які отримують одну з найвищих заробітних плат в Уманському районі. «До кожного працівника, спеціаліста в мене особистісний підхід, розумію, що професіоналів треба цінувати і підтримувати, тоді вони залишатимуться в селі і розвиватимуть його», - сказав Василь Чекаленко, який з особливою турботою дбає про село Берестівець, в якому народився, виріс і проживає понині.

Фото без опису

З метою підвищення соціальних стандартів життя населення за участі сільськогосподарського підприємства постійно реалізуються відповідні програми, вирішуються нагальні питання діяльності населеного пункту. Зокрема, товариство надає послуги з вивезення твердих побутових відходів, утримання доріг в зимовий період (для цього закуплена спеціалізована техніка), надаються послуги з водопостачання, автотранспортні послуги та багато інших.

ТОВ «Берестівець» - за здоровий спосіб життя, тому активно підтримує спорт, зокрема, жіночу футбольну команду «Ятрань – Берестівець», яка неодноразово ставала призером всеукраїнських чемпіонатів. У найближчих планах – завершення робіт із будівництва сучасного стадіону.

А для духовного розвитку жителів села підприємство надало допомогу в будівництві красивого храму.

До речі, ТОВ «Берестівець» виділило 22 земельні ділянки для їх приватизації учасниками АТО.

Фото без опису

Фото без опису

Попри значні виконані роботи, в Берестівці ще є, над чим працювати. Зокрема, у Василя Чекаленка та Сергія Яременка є ідея розвинути тут зелений туризм, так як майже щоденно в їх населений пункт навідуються туристи з різних куточків України.

Берестівець сьогодні – це невеликий краєвидний куточок Європи на Уманщині, який є плодом ефективної співпраці влади і бізнесу. Це має стати прикладом для інших сіл як району, так і всієї України, - про це зазначив, підсумовуючи своє знайомство з селом Берестівець, очільник району Євгеній Данченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь