Директор ПрАТ «Уманський Агрошляхбуд» Геннадій Грановський отримав відзнаку «За заслуги перед Черкащиною»

Дата: 28.05.2019 16:13
Кількість переглядів: 2132

Голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко спільно з головою Уманської районної ради Оксаною Супрунець вручили відзнаку «За заслуги перед Черкащиною» директору ПрАТ «Уманський Агрошляхбуд» Грановському Геннадію Семеновичу. Приємну місію вони виконали за дорученням голови Черкаської обласної державної адміністрації Олександра Вельбівця перед активом району на координаційній розширеній нараді райдержадміністрації 28 травня.

Фото без опису

Ця відзнака стане доповненням до тих численних, які уже має Геннадій Грановський. Він – Заслужений будівельник України, кавалер ордена «За заслуги III ступеня» та ордена «За заслуги II ступеня», лауреат Державної премії України в галузі архітектури, почесний громадянин Уманського району.

Свою трудову діяльність Геннадій Семенович розпочав у 1968 році на посаді майстра в Уманському райвідділі будівництва та експлуатації доріг. Уже через 8 років очолив «Уманський Міжколгоспшляхбуд Черкаського тресту «Облміжколгоспшляхбуд». Відтоді і донині Геннадій Семенович залишається незмінним керівником організації, яка зараз стала Приватним акціонерним товариством «Уманський Агрошляхбуд».

Інженер за освітою, який досконало знає шляхово-будівельну справу, Геннадій Семенович став ініціативним, принциповим, вимогливим та авторитетним керівником. Він наполегливо працював над реконструкцією асфальтобетонного заводу для збільшення випуску об'єму асфальтобетону та його якості, над оновленням обладнання гранітного кар'єру та шляхобудівельної техніки. Не одна тисяча кілометрів доріг побудована за 40 років його роботи в «Уманському Агрошляхбуді». Але не тільки шляхів, а й багатьох закладів освіти, приміщень тваринницьких ферм тощо як на теренах Уманщини, так і всієї Черкаської області.

Окрім того, Геннадій Семенович не залишається осторонь від проблем району, надає благодійну допомогу, відгукується на прохання громадян.

При нагоді, цього дня керівники району привітали Геннадія Грановського з ювілейним днем народження, який він відзначив 26 травня.

«Завдяки своїй волі й цілеспрямованості, ґрунтовним знанням і відповідальності, винятковим організаторським здібностям і сильному трудовому характеру, відкритості усьому новому і прогресивному, доброзичливості, скромності і любові до людей Ви успішно втілюєте в життя масштабні плани і задуми. Безумовно, Ваша багаторічна послідовна та наполеглива праця стали вагомим внеском у розвиток та розбудову Уманщини та загалом Черкащини», - звернувся до Геннадія Семеновича голова РДА Євгеній Данченко.

Також Євгеній Михайлович побажав нагородженому ювіляру, щоб притаманна йому рішучість і мудрість завжди супроводжували його у багатогранній діяльності, а величезний багаж здобутків і добрих справ служив міцною основою для подальших успіхів.

 

Відділ взаємодії з громадськістю

 апарату Уманської райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь