Доброчинні акції Товариства Червоного Хреста

Дата: 16.11.2018 16:15
Кількість переглядів: 834

Фото без опису16 листопада відзначається гуманне свято – Всесвітній день толерантності. Його запровадили у 1995 році за рішенням ЮНЕСКО. Саме цього дня ухвалили Декларацію принципів терпимості. У ній йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросповідання, статі, етносу або кольору шкіри. Ці принципи закріпили у Загальній декларації прав людини, що проголошує неприйняття усіх форм дискримінації, недопущення геноциду і покарання за нього.

На ствердження в житті  поваги, чуйного ставлення до людей спрямована і діяльність Товариства Червоного Хреста України. Саме воно  спільно  із  своїми  осередками  в районах,  запровадило вивчення міжнародного гуманітарного права на уроках «Захист Вітчизни». Разом  із  партнерами-організаціями,  волонтерами товариство спрямовує спільні зусилля на захист життя і гідності Людини.

А нещодавно – 13 листопада світова спільнота відзначила Всесвітній день доброти, заснований у 1998 році в Токіо. День  доброти обєднує  однодумців з різних країн: волонтерів,  доброчинців, які своїми справами надихають людей на добрі вчинки.  

У руху є свій офіційний документ - «Декларація доброти», в якій сказано: «Ми визнаємо фундаментальну важливість простої людської доброти як основної умови задоволення і осмисленого життя, і цим документом проголошуємо створення Всесвітнього руху доброти. Ми будемо прагнути об'єднатися через організації в кожній країні і за допомогою створення всесвітньої мережі, і створити більш добрий і сповнений співчуття світ».

Спільно з районною державною адміністрацією Уманська міськрайонна   організація  Товариства Червоного Хреста провела  благодійний  місячник, під час якого передано зібраний  у  населення одяг, взуття, засоби гігієни  потребуючим  із числа багатодітних  сімей, самотніх пенсіонерів, спецконтингенту Старо-Бабанівської колонії.

     До  благодійної справи долучилися волонтери, сільськогосподарські виробники, медики, працівники лісового господарства, підприємці, учнівська і студентська молодь. Акція продовжується. Кожен бажаючий може долучитися!

З кожним проявом доброти світ стає кращим, добрішим, затишнішим. Проявам благородства у дорослих навчаються діти. А це значить, що  не мілітиме джерело доброти ніколи. 

Приєднуйтесь  до цього свята. Усміхніться, обійміть батьків, рідних, зробіть комплімент другу, подаруйте квіти  дружині, змайструєте  шпаківню  для птахів, нагодуйте бездомних тварин або станьте донором крові. Творити  добрі справи – просто.

Прес-центр Уманської  МРОТЧХУ.

На  фото: під час благодійної акції.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь