Поважний ювілей відзначила мешканка Рижавського стаціонарного відділення терцентру

Дата: 14.06.2018 16:17
Кількість переглядів: 613

Пролетіли вісімдесят ювілейних років, а з ними – і непроста доля.

Фото без опису13 червня привітання з нагоди дня народження приймала жителька Рижавського стаціонарного відділення територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Уманського району Любов Олександрівна Рубаненко.

З нагоди щедрих років, яких не кожному на життєвій дорозі відмірює Господь, прозвучали вітання від директора територіального центру Наталії Кицик, завідувача Рижавського стаціонарного відділення Наталії Соляник, обслуговуючого персоналу, та сусідів, з якими на даний час тісно переплелося життя пані Люби.

Нині на обслуговуванні нашого відділення перебуває дев'ятнадцять підопічних, - розповідає завідувачка Наталія Соляник. – П'ятеро з них– лежачі хворі. Але наша ювілярка – ще доволі добре почувається: Любов Олександрівна навіть у свої вісімдесят кого завгодно здивує світлим розумом та дивовижно точною пам’яттю. Її поважають у нашому відділенні, бо ж багато випробувань їй підкидала доля.      

З нагоди  ювілею іменинниця, як це й годиться, розділила між своїми гостями святковий торт, що стало гарним завершенням свята.

Директор терцентру       Н. Г. Кицик


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь