Відбулося чергове засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Уманській райдержадміністрації

Дата: 19.10.2017 16:20
Кількість переглядів: 854

Фото без описуСьогодні, 19 жовтня, в малому залі приміщення управління агропромислового розвитку під головуванням голови райдержадміністрації Євгенія Данченка проведено засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Уманській райдержадміністрації.

Участь у її роботі взяли заступник начальника – начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарії Уманського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Олег Кітов, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Валентина Мовчанюк, члени комісії, голови сільських рад району.

Основне питання порядку денного стосувалося зняття стаціонарних карантинних ветеринарно-поліцейських постів у с. Ятранівка.

Олег Кітов проінформував усіх присутніх про проведену роботу після того, як встановили діагноз на виявлення африканської чуми свиней у с. Ятранівка, Уманського району. На даний час ситуація щодо АЧС стабільна та контрольована, в зоні захисту відсутнє свинопоголів’я, а також відсутня загибель свиней у зоні нагляду. План щодо ліквідації АЧС на території с. Ятранівка Уманського району виконується в повному обсязі.

Тому, враховуючи вищевикладене, комісією було прийнято схвальне рішення про зняття стаціонарних карантинних ветеринарно-поліцейських постів у с. Ятранівка.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь