Дитячі долі крізь призму неблагополуччя

Дата: 23.02.2018 16:22
Кількість переглядів: 1582

Служба у справах дітей Уманської райдержадміністрації великого значення у своїй діяльності надає своєчасному виявленню дітей та сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

З цією метою на території Уманщини постійно проводяться районні рейди «Діти вулиці», у ході яких батькам та дітям надаються консультації щодо соціально-правового захисту дітей.

Фото без описуТак, 22 лютого 2018 року у одному з населених пунктів району здійснено черговий рейд з метою контролю за умовами проживання дітей у неблагополучних сім'ях з батьками за місцем їх проживання. У ході обстеження умов проживання в одній із родин виявлено, що у житловому будинку самотньо знаходяться троє малолітніх дітей, де відсутні елементарні умови для проживання: панує безлад та антисанітарія. Піч, якою обігрівається приміщення, - в аварійному стані, з неї валує дим. З димоходу, ближче до стелі, капає і, як наслідок, парує вода, що потрапляє на опалювальну плиту. Тому стеля і стіни мокрі і запліснявілі. Глина майже по всій стелі – відвалена, мокра. У кімнаті стоїть сморід та пар. Це все загрожує життю і здоров’ю малолітніх дітей. Крім того, діти напівроздягнені, відсутній не лише одяг, а й постільна білизна, продукти дитячого харчування. І це в той час, як мати отримує соціальні виплати.

На жаль, це не поодинокий випадок. Нещодавно працівниками служби у справах дітей поміщено до лікувального закладу малолітнього хлопчика, мати якого, знайшовши чергового співмешканця, залишила сина попередньому.

Фото без описуЯкщо в районі є небайдужі люди, які мають змогу взяти на виховання трьох дітей з однієї родини, просимо звертатися до служби у справах дітей Уманської райдержадміністрації, що знаходиться по вул Садовій, 7/12 у м. Умань або за тел. 3-33-57.

Насьогодні для утримання дітей, які залишилися без батьківської опіки, необхідна допомога у придбанні засобів гігієни (памперсів № 5) та дитячого харчування. Тому закликаємо небайдужих до дитячої долі людей до співпраці!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь