Відбувся V фестиваль творчості «Рівні між собою ми, будемо разом Я і Ти»

Дата: 12.12.2018 16:24
Кількість переглядів: 1151

Фото без описуЗ метою підтримки творчого потенціалу дітей з вадами здоров’я, сприяння формуванню активної життєвої позиції,  привернення уваги суспільства  до дітей з особливими потребами, на базі факультету соціальної та психологічної освіти відбувся V фестиваль творчості «Рівні між собою ми, будемо разом Я і Ти».

Організаторами заходу виступили Центр соціальної та освітньої інтеграції «Без бар’єрів» (координатор – викладач Войтовська Алла Іванівна) та Школа передового досвіду «Школа соціальних знань» (координатор – доцент Бондаренко Галина Василівна).

За сприяння центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді у фестивалі взяли участь 10 творчих дітей Уманського району.

В ході  заходу Ілона Діденко  із села Старі Бабани продемонструвала  учасникам свята незабутній акробатичний етюд «Жартівливі подружки» та Гирська Віталіна із села Юрківка зачарувала зал своєю піснею «Тобі, Україно».

Також, на фестивалі були присутні батьки та педагоги юних артистів. У знак подяки, за неймовірні зусилля при вихованні дітей, студенти першого курсу вручили їм невеликі дарунки, виконані власноручно та подарували їм танець.

Не залишились без подарунків і найменші учасники заходу. За наполегливі старання кожному учаснику було вручено солодощі.

По завершенню заходу, директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Інна Гущина привітала дітей із успішними виступами на фестивалі,  побажала їм міцного здоров'я, творчих здобутків та успіхів у всіх починаннях.

 

      За інформацією Уманського районного центру

соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь