Антирейдерський штаб обговорив конфліктне питання між СВК «Черповоди» та ТОВ «Черповоди Плюс»

Дата: 25.05.2018 16:25
Кількість переглядів: 929

25 травня голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко та начальник управління агропромислового розвитку Валентина Мовчанюк взяли участь у засіданні обласного оперативного штабу з протидії аграрному рейдерству. Відбувалося воно під головуванням начальника Головного територіального управління юстиції у Черкаській області Олександра Свіренюка.  

Фото без опису

Одне із питань засідання – вирішення конфліктної ситуації між СВК «Черповоди» та ТОВ «Черповоди Плюс» з питань майнових прав на господарські будівлі та двори.

 Керівництво райдержадміністрації неодноразово виїздило на місце конфліктної ситуації, спілкувалося з обома сторонами, намагаючись знайти компромісне рішення. З цього приводу проводилися наради як на Уманщині, так і в області.

Наразі позиція райдержадміністрації залишається незмінною: з метою надання можливості СВК „Черповоди” завершити посівну кампанію провести комісійно (РДА, представники поліції, СВК «Черповоди» та ТОВ «Черповоди Плюс») відкриття складів та фіксувати факти отримання СВК «Черповоди» матеріальних цінностей з будівель зерноскладу, критого току та матеріального складу. Питання права власності на будівлі райдержадміністрація у черговий раз рекомендувала сторонам вирішувати в судовому порядку, що було підтримано членами оперативного штабу з протидії аграрному рейдерству.

Представники управління юстиції на засіданні вкотре наголосити на необхідності оформлення належним чином своїх прав на власність, оренду тощо, аби потім не доводити свої права у судах.

Фото без опису

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь