Відбулося виїзне засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 18.10.2017 16:25
Кількість переглядів: 845

Фото без опису17 жовтня у приміщенні Уманської районної державної адміністрації відбулося виїзне засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Омаргалієва Костянтина Сапартаєвича щодо запобігання виникнення надзвичайних ситуацій на військових об’єктах, дислокованих на території області.

У засіданні взяв участь голова райдержадміністрації, голова місцевої комісії Данченко Євгеній Михайлович та члени місцевої комісії. Євгеній Михайлович повідомив, що необхідність проведення даного заходу викликано важливістю запобігання виникнення надзвичайних ситуацій на території війської частини А 1588 та проведення у районі заходів із забезпечення готовності до реагування на них.

На засідання був запрошений заступник командира військової частини А 1588 Прокопенко О.С., який проінформував з питань організації заходів безпеки на території військової частини.

Від імені представників бізнесу Уманського району задля забезпечення належної охорони даного військового об’єкту слово мав меценат, керівник ПОСП «Уманський тепличний комбінат» Гордій Микола Васильович, який висловив згоду у наданні матеріальної та фінансової допомоги у підвищенні рівня безпеки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь