Нарада клубних працівників району з питань відзначення Дня незалежності України

Дата: 21.08.2018 16:26
Кількість переглядів: 979

Фото без описуСьогодні, 21 серпня, відбулась нарада клубних працівників району з питань підготовки та відзначення у районі 27-ї річниці незалежності України, Дня Державного Прапора  та 95 річниці  створення  Уманського району.

Про проект робочого плану з підготовки та проведення районного заходу доповів директор районного центру культури і дозвілля Артур Гуртовенко, який зазначив, що  проведення масового районного заходу відбудеться 24 серпня в  селі Родниківка, розпочнеться о 10.00 біля погруддя Т.Г.Шевченку.

Після цього заплановано: святкова хода у вишиванках до головної сцени свята, виставки населених пунктів району, фотозони, майстер - класи, розважальна програма для дітей - «мильне шоу» та « анімаційна програма», «Караоке на майдані»,  а ще  святковий  футбольний матч на стадіоні с.Родниківка.

Після завершення офіційної частини відбудеться святковий концерт за участі творчих колективів району та  сольних виконавців. Виступ молодіжного гурту «Bagiroff band», вогняне шоу.  

Під час обговорення всі учасники наради узгодили  ряд питань  з підготовки та відзначення районного заходу. Визначилися із керівниками творчих колективів, щодо часу проведення концертної програми для більш комфортної участі  артистів аматорів  з віддалених сіл району.  

Провідний методист Ольга Багрій надала інформацію по проведенню атестації  працівників  клубних закладів району у 2018 році.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь