Із Днем Збройних Сил України привітали військову частину А-2012

Дата: 06.12.2017 16:31
Кількість переглядів: 1475

З нагоди  відзначення Дня Збройних Сил України сьогодні у військовій частині А-2012 відбулися заходи, в яких взяли участь голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко та голова районної ради Оксана Супрунець.

«Сьогодні ми відзначаємо 26-річницю нашої армії, але її справжній розвиток і становлення відбулося впродовж останніх 3-4 років, у період російської агресії, коли кожен працівник, пенсіонер, службовець, навіть учні, допомагали розбудові української армії, - звернувся Євгеній Михайлович до присутніх військовиків. – І за ці роки з напівзруйнованої, напівзнищеної армії відродилися боєздатні, професійні, сучасні збройні сили. Військовослужбовці мають сьогодні найкращу довіру і найвищий рейтинг серед населення. Ми гордимося нашими героями, ми шануємо пам'ять тих, хто віддав життя за Україну. Районна влада буде робити все, аби військовослужбовці відчували максимальну підтримку».

Про те, що справжнє українське військо, загартоване боями на Сході України, з’явилося лише протягом останніх років говорила і Оксана Анатоліївна. Вона зазначила, що військовослужбовець – сьогодні головна постать в країні, бо без мирного неба люди не зможуть займатися щоденними звичними справами.

За сумлінне виконання службових обов’язків, зразкову військову дисципліну, високий професіоналізм та з нагоди Дня Збройних Сил України почесні грамоти районної державної адміністрації та районної ради отримали: Кайнов М.Є. – начальник штабу – перший заступник командира; Ковальчук Р. Я. – командир взводу матеріального забезпечення, старшина; Пасічник О. В. – технік окремого радіолокаційного взводу, прапорщик.

Не випадково очільники району завітали саме в цю військову частину. Вона є підшефною, а тому постійно отримує допомогу від районної влади. За це Євгеній Данченко та Оксана Супрунець отримали глибокі слова подяки від командира частини та офіційні подяки з його рук.

Позитивні емоції військовослужбовцям частини А-2012 подарували працівники Районного центру культури і дозвілля.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь