Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 11.12.2018 16:33
Кількість переглядів: 950

Фото без описуЗ метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей відбулося чергове засідання комісії райдержадміністрації з питань захисту прав дитини, яку провів перший заступник голови Уманської райдержадміністрації Сергій Жорницький та начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Олена Камінська.

На порядок денний було винесено 5 питань, серед яких – позбавлення батьківських прав, встановлення опіки/піклування над дітьми, які набули статусу дітей-сиріт чи дітей, позбавлених батьківського піклування, а також питання про визначення місця проживання малолітнього з одним з батьків та про надання дозволу на дарування житлового будинку.

Підготовлені матеріали детально вивчені працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації, надані всі необхідні, згідно до чинного законодавства, документи для їх розгляду, заслухані заявники, відповідачі та запрошені.

Проаналізувавши наявну інформацію та враховуючи наявні документи, матеріально-побутові умови сімей заявників, члени комісії винесли виважені рішення виключно в інтересах дітей.

Крім того, члени комісії переглянули та затвердили індивідуальні плани соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на обліку служби у справах дітей на 2019 рік.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь