Делегація з Уманщини на 65-річчі Черкаської області

Дата: 24.01.2019 16:37
Кількість переглядів: 926

Сьогодні, 24 січня, в обласній філармонії відбулися урочистості з нагоди 65-річчя Черкаської області. У них взяла участь і делегація з Уманщини на чолі з головою Уманської райдержадміністрації Євгенієм Данченком та головою районної ради Оксаною Супрунець.

До делегації увійшли директор ПОСП «Уманський тепличний комбінат» Микола Гордій, директор ТОВ «Прометей» Володимир Мальченко,  директор ТОВ «Аграрій СВ ПП» Петро Карачун, директор Дендропарку «Софіївка» Іван Косенко, начальник управління АПР Уманської РДА Валентина Мовчанюк, начальник управління праці та соціального захисту населення Уманської РДА Олег Ярошевич.  

В ході заходу голова Черкаської облдержадміністрації Олександр Вельбівець вручив почесні нагороди тим, хто впродовж багатьох років творив історію Черкащини.

Високими нагородами було відзначено і двох жителів Уманщини. Знаком «Почесний громадянин Черкащини» нагороджено директора приватно-орендного сільськогосподарського підприємства «Уманський тепличний комбінат» ГОРДІЯ Миколу Васильовича. До речі, Указом Президента України з нагоди Дня Соборності України Микола Васильович днями удостоївся ордену князя Ярослава Мудрого ІV ступеня.

Також на обласних урочистостях відзнакою «Гордість Черкащини» нагороджений КАРАЧУН Петро Володимирович – директор товариства з обмеженою відповідальністю «Аграрій СВПП».

Окрім того, підприємства Уманщини взяли участь у виставці-огляді надбань Черкащини. 

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрацїі 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь