В Авдіївці ростимуть зелені насадження з Уманщини

Дата: 25.04.2018 16:37
Кількість переглядів: 686

Фото без описуЗона розмежування на сході України – територія, яка зазнала чи не найбільше горя в боях за Українську державність. Знищена архітектура, пограбована промзона, опалені обстрілами дерева… Усе це реалії і невеликого міста Авдіївка Донецької області.

Відродити цей край, який, безумовно, був завжди і залишається нині невід’ємною частиною України, допомагають звідусіль. Свою частку в добру справу робить і Уманський район. За ініціативи Черкаської обласної державної адміністрації та Уманської районної державної адміністрація минулого року була надана допомога жителям Авдіївки з нашого району будівельними матеріалами, згодом туди було спрямовано зелені насадження.

От і зараз на Уманщині продовжують ці починання – сьогодні, 25 квітня, на Авдіївку поїхала вантажна автівка, заповнена зеленими насадженнями.

Саджанці різних порід дерев, квітів і декоративних кущів надали директор НДП «Софіївка» Іван Косенко та директор ДП „Уманське лісове господарство” Іван Назаревич.

Уже вдруге перевозить зелені насадження власним транспортом волонтер із села Дмитрушки Володимир Якименко. Пальним допомогли підприємці Василь Бойко, Юрій Гринь, Ганна Кравчук, Ігор Подлєсний, Станіслав Хорохонько.

Усім волонтерам та благодійникам Уманська районна державна адміністрація висловлює щиру вдячність.

Україна – єдина та неподільна!  

 

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь