Mіжнародний проект «Діти Створюють Країну»

Дата: 03.04.2018 16:43
Кількість переглядів: 972

Метою програми є виявлення, об’єднання, навчання та підтримка активних дітей в Україні та юних українців у світі.

В програмі бере участь 317 дітей 9-14 років з 23 областей України, діаспор Йорданії та Німеччини.

В 2018 році до програми можуть долучитися Земляни до 18 років.

Квітень-травень –  Міжнародний Дитячий Конгрес (вже обрано 50 учасників з 317 дітей)

Червень-вересень 55 міст Всеукраїнський тур Україною – тренінгові навчання з поширення цінностей відповідального споживання, раціонального використання ресурсів, турботи про Планету, відкриття лабораторій творчості та підтримка команд активних дітей. Для участі в тренінгу необхідно заповнити анкету учасника програми і зазначити чому для вас це важливо.

Анкета учасника програми – єдина анкета для участі в конкурсах, тренінгах: goo.gl/CAghaK

Ми віримо, що кожен з нас може долучитися до створення нової позитивної картини реальності в Україні!

Організатор: Громадська організація «Українські Креативні Реформатори», автор  – Лілія Ткаченко.

Програма відбувається за інформаційної підтримки Кабінету Міністрів України, Міністерства закордонних справ України, Міністерства освіти і науки України, інтернет порталу «Український Інтерес», НПУ Межигір’я, екологічного клубу Еремурус, ГО Вулик Ідей, благодійного фонду Богдана Гаврилишина, Київської школи психології, ГО Батьківська спілка, ГО Громадський Хаб, UNICEF Ukraine, Tetra Pak, Нова Пошта.

30 КОНКУРСІВ

ДЛЯ НАШИХ ДІТЕЙ

БЕЗ ПРАВИЛ!!! ТВОРИТИ БЕЗ МЕЖ!

Діти Створюють Країну щодня, своїми думками,словами, діями, рішеннями. Ми би хотіли щоб ти сьогодні розпочав творити) прочитай і відчуй, що би хотілося створити зараз) що завтра) ти можеш здивувати цей світ) ми віримо в твої надзвичайні здібності!

Учасник: до 18 років. Чекаємо на витвори до 1 червня 2018 року)

Автори найоригінальніших витворів отримають подарунки в кожному з конкурсів.
Що потрібно?
1. Обрати конкурси (можна декілька, як відчуєш)
2. Заповнити анкету учасника програми за посиланням: goo.gl/CAghaK
(якщо ви розумієте, що анкета завелика, часу мало, відкладіть написання. Зробіть це тоді, коли буде час без поспіху, спокійно в гармонії з собою написати нам)
3. З позитивом творити і надсилати нам поштою (адреса поштова/електронна нижче)

ЄДИНА РЕКОМЕНДАЦІЯ:

*АНКЕТУ ЗАПОВНЮЄ УЧАСНИК (без участі, батьків, вчителів, знайомих) Пише про свої думки, мрії, єдине питання, в якому можливо знадобиться допомога – зазначити проблеми міста/села, громади

**Шановні, дорослі! Дякуємо за поширення інформації! Ми цінуємо Вашу працю і турботу про дітей!
Будемо вдячні якщо у виконанні завдань – конкурсів діти зможуть проявити СВОЄ бачення, СВОЮ творчість.
КОНКУРСИ (які сподобаються, на твій вибір):

1. Уявити Школу своєї мрії. Розкажи і покажи нам її. Ти можеш продемонструвати свій витвір у зручний і оригінальний спосіб: есе. малюнок, скульптура, відео сюжет, розповідь, вірш, фото, вистава, казка, макет і опис, історія або свій варіант. Фантазія, оригінальність вітається. Наприклад, ти можеш подумати як виглядає школа твоєї мрії, як відбуваються уроки твоєї мрії, які предмети вивчають діти у школі твоєї мрії, які діти навчаються в школі твоєї мрії, які бувають вчителі у школі твоєї мрії

2. Створити Авторську Колекцію вкладок (закладок) для книги на тему: «Вкладки щасливої людини»

3. Створити екологічну настільну гру «Еко Люди»

4. Створити настільну гру «Команда Порятунку Планети»

5. Створити настільну гру «МістоТворці»

6. Створити Комікс на тему: Як СУПЕР-Я Планету Земля врятував

7. Створити Казку на тему: «Як діти Планету Земля врятували»

8. Створити знак миру, любові, добра, який зможе об’єднати дітей. Можливо саме він стане логотипом програми «Діти Створюють Країну»)

9. Створити пісню про нас, про дітей, яким потрібно відшукати один одного і об’єднатися заради порятунку Планети, примноження добра, миру і любові. слова/музика

10. Створити вірш на тему: «Як людям Планету зберегти». Що потрібно робити щоб у прекрасному і мирному світі нам жити?

11. Історія Дерев. Напиши історію про дерево/дерева. Історія, яку чуло, бачило, відчувало дерево. Історія появи, дня народження дерева. Поява Вашого Родового Дерева. (додані малюнки, створені творчі витвори вітаються)

12. Світ моєї мрії. Розкажи про світ, в якому ти хочеш жити, що ти хочеш і будеш робити, чим займатися, хто і з якими якостями, можливостями буде тебе оточувати. Ти можеш проявити в зручний для себе спосіб (есе, історія, комікс, фото, відео ролик, малюнок, музика, свій варіант)

13. Створи історію “Моє життя в космосі” (До історії додай малюнки, прояви свою творчість і бачення без обмежень, можеш зняти відео та інше) . 1. Прояви своє бачення космосу, світу, форм життя у Всесвіті. Розкажи як ти живеш в космосі, про свій будинок у Всесвіті, в яких умовах, на якій планеті, зірці, галактиці, як вона виглядає, якого кольору і форми, як вона називається, що там відбувається. Уяви, що ти спостерігаєш за Планетою Земля, відслідковуєш зміни, проблеми Планети і хочеш їй допомогти. 2. Ти приймаєш рішення написати Людству послання. Розкажи як ти це зробиш, як доставиш і що напишеш в Посланні Людству, що потрібно робити, а що припинити, з чого і як почати, твої поради.

14. Створи соціальну рекламу (залучити увагу до проблем соціуму і змінити поведінку людей). Ти можеш проявити в зручний для себе спосіб (наприклад: це може бути фото, відео ролик, малюнок, музика, свій варіант)

15. Дивовижна історія мого роду. “Супер бабця, супер дід, супер предки, супер рід!” Створи історію про своїх рідних! Можливо твоїй бабці 90 років і вона сідає на шпагат чи танцює танго, жонглює млинцями? А може у дідуся найсмачніший рецепт борщу? А сестра пише неймовірні картини, мама вишиває ? Це має надихнути, здивувати та навчити інших важливому.
Розкажи нам дивовижну історію свого роду, а ще краще зніми відео ролик)

16. Голос вод. Для участі в цьому конкурсі необхідно піти до місця де є вода: озеро, річка, ставок, море. Спостерігай. Дивись серцем. Прислухайся до води, запиши її послання, про що вона тобі сказала? Напиши про свої про свої емоції, знаки, що ти побачив та відчув.

17. Голос лісу. Для участі в цьому конкурсі необхідно піти в ліс. Спостерігай. Дивись серцем. Прислухайся до дерев, про що тобі вони розповіли, про що попросили. Відчуй голос лісу, запиши його послання.
Знайди своє місце і своє дерево, почуй тишу. Напиши про свої про свої емоції, знаки, що ти побачив та відчув.

18. Дивовижна історія про фею. Створи і Поділися з нами дивовижною історією. Будемо раді побачити ілюстрації)

19. Портрет мого янгола. (Фантазуй. Намалюй або…свій варіант)

20. Створи казку про пригоди чарівного кристалу. Твори без меж!

21. Створи свою планету. Напиши, зобрази кого ти туди поселиш, чим там будуть займатися, які там будуть правила, які закони, що надзвичайного там буде відбуватися. Це може бути малюнок, фото макету та історія-опис.

22. Творчість. Ти маєш талант! Поділися з нами своєю творчістю! Запиши відео! (або зроби це в зручний для себе спосіб). Можливо ти граєш на музичному інструменті, декламуєш вірші, співаєш. вишиваєш, пишеш картини, високо стрибаєш, їздиш на одному колесі. Нам кортить дізнатись більше про твою творчість!

23. Юний Винахідник. Ти вже винайшов щось важливе і світ ще не знає про це? Розкажи нам, опиши свій винахід, чим він корисний і важливий, як виглядає, які нові можливості надає?

24. Моє еко життя. Розкажи про своє життя в стилі еко, які маєш еко звички, як турбуєшся про Планету. Ми будемо щасливі якщо ти зможеш зняти відео!

25. Ідеальний день. Уяви прекрасний день, день, коли ти будеш годувати своє тіло здоровою і корисною їжею. Створи свій ідеальний раціон, меню здорового харчування на тиждень, щоб ти був здоровим, радісним і щасливим)

26. Еко Сумка моєї мрії. Розроби дизайн своєї Еко сумки, яку би носили твої друзі і ти! Це має бути супер еко сумка твоєї мрії!

27. Моя Еко колекція дизайнерського одягу

28. Здоровий спосіб життя. Що ти можеш зробити щоб надихнути друзів, таких дітей як ти, вести здоровий спосіб життя? Можеш зняти мотиваційне відео чи фото з надписом чи створити свою рекламу – рекламну кампанію за здоровий спосіб життя! Починай вже сьогодні! Долучай друзів!

29. “Новий Вчитель Я”. Уяви себе мудрим веселим вчителем, другом дітей, уроки якого – це гра. Якою вона буде? Як будеш навчати дітей? Розроби серію уроків-ігор. опиши правила гри, як вона буде відбуватися.
Можеш зазначити кількість учасників гри, вік, скільки років твоїм учням і який предмет (наприклад: математика, читання, письмо, музика, астрономія, географія та…свій варіант)

30. Мій домашній улюбленець. Історія про твого друга-тваринку, його появу в твоєму житті. Ти можеш зняти відео, фото, намалювати портрет, чи ще щось надзвичайне))

Створені роботи можна надсилати:
1. На електронну адресу: Ukr.ngo.info@gmail.com (якщо це відео/вірш/фото, історії, пісня/музика)
2. На поштову адресу: м.Київ, вул.. Толбухіна 43, 03190 (створені настільні ігри, з фішками, кубиками, картинками, полем, карточками – вигаданими деталями, вкладки, малюнки)

Надсилаючи роботи на участь у програмі ви надаєте згоду на обробку особистої інформації та публікацію робіт

Ми плануємо Всеукраїнський тур червень-вересень

можливо ви зможете нам допомогти з пошуком партнерів, місцевих координаторів

Потреби під час туру: місце-зал для проведення на 28-30 осіб, харчування, їжа, ночівля-дім на 2-3 дні)

Триває пошук ресурсів для реалізації нашої мрії у 55 містах (25 учасників у кожному місті)

Червень-вересень 55 міст Всеукраїнський тур Україною – тренінгові навчання з поширення цінностей відповідального споживання, раціонального використання ресурсів, турботи про Планету, відкриття лабораторій творчості та підтримка команд активних дітей.

Для участі в тренінгу необхідно заповнити анкету учасника програми і зазначити чому для вас це важливо.

**червень-липень**

І етап. Всеукраїнський Тур. 30 міст

Київ – Біла Церква -Житомир – Новгород-Волинський – Острог – Рівне – Луцьк – Львів – Ужгород – Мукачево – Тернопіль – Івано-Франківськ – Яремче – Коломия – Чернівці – Кам’янець-Подільський – Хмельницький – Вінниця- Умань – Вознесенськ – Первомайськ – Одеса – Чорноморськ – Миколаів – Кривий Ріг – Кропивницький – Чигирин – Черкаси – Золотоноша – Переяслав-Хмельницький- Київ

**серпень-вересень**

І етап. Всеукраїнський Тур. 25 міст

Київ -Буча – Ірпінь – Чернігів – Батурин-Конотоп – Суми – Охтирка – Харків – Святогірськ – Славянськ – Краматорськ – Добропілля – Полтава – Кременчук – Горішні Плавні – Верхньодніпровськ-

Кам’янськ – Дніпро – Запоріжжя – Дніпрорудне – Мелітополь – Новоолексіївка – Нова Каховка – Херсон – Скадовськ – Київ

Підтримка програми. Документи:

Attachment 4. Support letter Ministry of Education and Sciences

Додаток 3. Інформація про організатора

Довідка: ukr.ngo.info@gmail.com

+38095-27-29-579, автор програми «Діти Створюють Країну» Лілія Ткаченко

Ваша дитина – особлива!
Вона дуже потрібна Україні!
Про неї має дізнатися світ!

Подаруйте дітям можливості розвитку!
Розкажіть знайомим про програму!

 FB-сторінка програми

Написати організатору Лілії Ткаченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь