Село моє – краплиночка на карті

Дата: 20.11.2018 16:45
Кількість переглядів: 939

"Село моє – краплиночка на карті"... Такими словами у суботу, 17 листопада, в мальовничій Ятранівці розпочалося святкування Дня села.

Фото без опису

У будинку культури зібралось чимало жителів та гостей населеного пункту.  У всіх був святковий настрій, сяяли посмішки, лунала музика.  З вітальними словами до  присутніх  звернулись сільський голова села Ятранівка Сергій Потапенко та депутат Уманської районної ради Володимир Тимощенко.

Особливою увагою, щирими словами привітань, подяками і навіть подарунками були огорнуті ювіляри, сім'ї, які відсвяткували  срібне весілля та святкуватимуть золоте, наймолодша жителька села Челак Анастасія Юріївна, довгожителька села та дитина війни Німенко Марія Макарівна, якій в цьому  році виповнилося 102 роки. Не забули в цей день і про уродженців села, які не шкодуючи свого життя і здоров’я,  відстоювали цілісність нашої держави на сході України. Це Черниченко Максим Олександрович, Вовкогон Анатолій Олексійович, Гурзан Владислав Ілліч, Денисюк Василь Миколайович, Кучер Василь Миколайович.

Щирі вітання гармонійно доповнювали музичні композиції аматорського колективу «Калинонька», вихованців дитячого садочка «Росинка», учнів Ятранівської філії Ладижинської ЗОШ I-III ст.  та танцювальні композиції від колективу Ладижинського СБК.

Хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятних знаків вшанували всіх воїнів, які загинули  в  антитерористичній операції та  в роки Другої світової війни, захищаючи нас, і які назавжди в нашій пам’яті залишаться героями.

Слова  глибокої вдячності жителі села висловили всім тим, хто долучився до організації свята, зокрема, Дмитру Семенді та Василю Гойді.

День села Ятранівка збираються зробити традиційним, адже це гарна можливість збирати у дружнє коло всі сім’ї і родини громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь