На позачерговій сесії районної ради освоїли кошти з обласного бюджету

Дата: 15.03.2019 16:50
Кількість переглядів: 1084

15 березня була скликана позачергова сесія Уманської районної ради у зв’язку з необхідністю внести зміни до районного бюджету, а саме – освоєння субвенції з обласного бюджету за рахунок субвенції з державного бюджету та субвенції з обласного бюджету на соціально-економічний розвиток регіонів. У засіданні, яке провела голова районної ради Оксана Супрунець, взяли участь голова райдержадміністрації Євгеній Данченко, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники інших районних закладів та установ, засобів масової інформації.

Фото без опису

Надходження на окремі видатки вимагали співфінансування обласного та районного бюджету. Отож, галузь освіти на умовах співфінансування з обласним бюджетом отримала 95 тис. грн на підвищення якості шкільної природничо-математичної освіти, що передбачає придбання шахового кабінету для Бабанської ЗОШ І-ІІІ ст., кабінету біології для Сушківської ЗОШ І-ІІІ ст., кабінету фізики для Оксанинської ЗОШ І-ІІІ ст. та кабінету хімії для Полянецької ЗОШ І-ІІІ ст. І ще на умовах співфінансування 46 тис. грн піде на впровадження у навчально-виховний процес інформаційно-комунікаційних технологій «Сто відсотків»: для Дубівського НВК І-ІІІ ст. буде придбано кабінет інформатики, для Бабанської ЗОШ І-ІІІ ст. – кабінет «Захист Вітчизни». Для придбання обладнання для оснащення ресурсних кімнат у закладах загальної середньої освіти, де діють інклюзивні класи, виділено 50,3 тис. грн.

Значні кошти були виділені на для підвищення якості медичних послуг населенню Уманщини. Так, на придбання витратних матеріалів для функціонування скринінгового центру «Здоров'я жінки» Уманської центральної районної лікарні виділено 100 тис. грн. Також райлікарня отримає 3 млн грн на реконструкцію зовнішніх мереж електропостачання, 4,5 млн грн – на придбання додаткового обладнання для оснащення ангіографічної операційної, 199,9 тис. грн – на придбання обладнання довгострокового користування для травматологічного відділення.

200 тис. грн отримає Свинарська сільська рада на ремонт покрівлі адмінприміщення.

Окрім того, на сесії було внесено зміни до Програми розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, повязаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення по Уманському району на 2019 рік.

27 присутніх на сесії депутатів районної ради розглянули всі питання оперативно та затвердили їх одноголосно.

Фото без опису

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь