МОН верифікує перелік сільських шкіл

Дата: 30.05.2018 16:50
Кількість переглядів: 553

МОН звернулося до місцевих органів управління освітою з проханням верифікувати списки шкіл, розташованих на території сіл.

Інформацію про них розміщено на сайті Міністерства у розділі «Вступна кампанія-2018».  Відповідний лист сьогодні, 30 травня 2018 року, було надіслано в усі департаменти та управління освіти і науки обласних та Київської міської державних адміністрацій, інформує Урядовий портал.

Верифікація списків потрібна для того, щоб під час вступної кампанії можна було перевірити правомірність використання вступником сільського коефіцієнту. Результати перевірки або інформацію про зміни органи управління освітою мають надіслати до 15 червня на адресу директорату вищої освіти і освіти дорослих

(01135, Київ, проспект Перемоги, 10) та на електронну адресу kernychna@mon.gov.ua.

Після уточнення переліки будуть підвантажені в ЄДЕБО і в електронних кабінетах випускників таких шкіл автоматично з’являтиметься повідомлення про можливість застосування сільського коефіцієнту. Також вступникові потрібно буде завантажити в кабінет довідку про реєстрацію в сільській місцевості встановленого зразка. (Додаток №13 до постанови КМУ від 2 березня 2016 р. № 207 ).

Нагадуємо, що цього року сільським коефіцієнтом можуть скористатися   вступники, які зареєстровані у селах не менше двох років та які в рік вступу здобули повну загальну середню освіту у школах, що знаходяться на території сіл. Він дорівнюватиме 1,02 (для вступників з сіл на аграрні спеціальності – 1,05).

Водночас варто відзначити, що сільський коефіцієнт не поширюється на селища міського типу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь