Служби району приділяють особливу увагу роботі в період новорічно-різдвяних свят

Дата: 27.12.2018 16:51
Кількість переглядів: 843

Новорічно-різдвяні свята – це завжди період підвищеної небезпеки, тому всім службам району варто до цього бути максимально готовими. Саме для аналізу готовності служб та координації їх дій сьогодні, 27 грудня, було зібрано районну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Уманської районної державної адміністрації. На засіданні, яке проводив голова райдержадміністрації Євгеній Данченко, були присутні члени комісії та представники підприємств, установ, організацій району.

 

 

Відкриваючи засідання, очільник району Євгеній Данченко зосередив увагу членів комісії на тому, що у період сильних морозів, хуртовин у кожному населеному пункті мають функціонувати пункти обігріву на базі адмінприміщень органів місцевого самоврядування та медичних закладів. Водночас, перед проведенням новорічно-різдвяних свят важливим є затвердити графіки цілодобових чергувань керівного складу та бути на цілодобовому зв’язку для забезпечення оперативного реагування на загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру.

У ході засідання комісією були розглянуті питання:

  1. Про готовність сил і засобів 14-тої державної пожежно-рятувальної частини до реагування на загрозу та виникнення надзвичайних ситуацій під час проведення новорічно-різдвяних свят.
  2. Про готовність сил і засобів філії «Уманська дорожньо-експлуатаційна дільниця» ДП «Черкаський облавтодор» до організації безперебійного руху на дорогах державного значення у межах району.
  3. Про організацію безперебійного електропостачання соціально важливих об’єктів життєзабезпечення, установ та організацій району та населення.
  4. Про організацію охорони публічного порядку під час проведення свят.
  5. Про готовність сил і засобів медичної спеціалізованої служби цивільного захисту району до надання допомоги у період святкових днів, про функціонування пунктів обігріву під час ускладнення погодних умов.
  6. Про організацію безперебійного газопостачання, готовність аварійних бригад.
  7. Про організацію безпеки під час проведення новорічно-різдвяних свят у закладах освіти району, профілактика нещасних випадків під час канікул.
  8. Про організацію безпеки під час проведення новорічно-різдвяних свят у закладах культури району.
  9. Про організацію заходів безпеки у Рижавському стаціонарному відділенні територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Уманського району.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь