Євгеній Данченко привітав колектив УНУС із днем працівників сільського господарства та 150-річчя факультету агрономії

Дата: 16.11.2018 16:56
Кількість переглядів: 933

В Уманському національному університеті садівництва 15 листопада відбулися урочистості з нагоди Дня сільського господарства та 150-річчя факультету агрономії. Привітати ректора Олену Непочатенко, викладачів, наукових співробітників та студентів сюди завітали голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко, голова районної ради Оксана Супрунець, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Валентина Мовчанюк, голова районної профспілки працівників агропромислового комплексу Варвара Гаркава.

Фото без описуЗокрема, очільник району Євгеній Данченко наголосив, що саме викладачі УНУС закладають фундамент знань у тих людей, які зараз і в майбутньому працюватимуть на полях і фермах.

«Ви сієте зерна знань, а вже ваші випускники – зерна золотої пшениці. Саме ви забезпечуєте висококваліфікованих фахівців, які працюють із найціннішим ресурсом України – її багатими чорноземами. Тому ваша праця, шановні працівники університету садівництва, є надзвичайно цінною, важливою і стратегічною», - сказав Євгеній Михайлович.

Також він висловив їм щирі слова вдячності за працю у сфері підготовки висококваліфікованих фахівців для аграрного сектору нашого району та загалом України, за постійні пошуки і розробки нових передових технологій в аграрному виробництві. Побажав студентам з ентузіазмом черпати нові знання, бути сумлінними та не забувати про важливість обраної професії.

Також голова РДА Євгеній Данченко нагородив працівників університету почесними грамотами районної державної адміністрації за вагомий внесок у справу підготовки висококваліфікованих кадрів для агропромислового комплексу України, високу професійну майстерність, досягнуті успіхи в науковій діяльності та з нагоди Дня працівників сільського господарства України. Їх отримали:

- КЕЦКАЛО Вікторія Валеріївна – кандидат сільськогосподарський наук, доцента кафедри овочівництва Уманського національного університету садівництва;

- МИРОНЮК Василь Авксентійович – старший викладач, тренер з ДЗЮДО кафедри фізичного виховання і психолого-педагогічних дисциплін Уманського національного університету садівництва;

- БОРЕЙЧУК Оксана Олександрівна – бібліотекар першої категорії наукової бібліотеки Уманського національного університету садівництва.

За вагомий внесок у розвиток аграрної науки, підготовку висококваліфікованих фахівців для аграрного сектору економіки України, активну участь в реалізації Концепції національно-патріотичного виховання студентської молоді та з нагоди 150-річчя з дня заснування факультету агрономії головою Уманської РДА нагороджені:

- КАРНАУХ Олександр Борисович – завідувач кафедри загального землеробства Уманського національного університету садівництва;

- ЛЮБЧЕНКО Андрій Іванович – доцент кафедри генетики, селекції рослин та біотехнології Уманського національного університету садівництва;

- СТАСІНЄВИЧ Олександр Юрійович – доцент кафедри агрохімії та ґрунтознавства Уманського національного університету садівництва;

- ЄЩЕНКО Володимир Омельянович – доктор сільськогосподарських наук, професор кафедри загального землеробства Уманського національного університету садівництва.

Також голова Уманської райдержадміністрації Євгеній Данченко спільно з головою районної ради Оксаною Супрунець поклали квіти до меморіальних дошок випускникам навчального закладу – Омеляну Никоновичу Парубку і Леоніду Йосиповичу Шліферу.

Меморіальні дошки видатним особистостям встановили цього ж дня, враховуючи, що їх політична і господарська діяльність була високо оцінена державою, а вчинки та досягнення стали гідним прикладом вірності та відданості своєму покликанню.

 

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської РДА

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь