Зустріч з друзями: Відпочинок у Білогрудівці

Дата: 16.08.2018 16:59
Кількість переглядів: 1368

Ця чудова пора — канікули! Школярі їх завжди чекають з особливими емоціями.

Так, 14 серпня 2018 року на території бази відпочинку «Білогрудівка» було проведено незабутній одноденний відпочинок для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, який подарували волонтери з Німеччини благодійної організації «Надія для сиріт». Упродовж декількох років працівники служби у справавх дітей Уманської райдержадміністрації підтримують дружні стосунки з волонтерами, допомагаючи їм у проведенні таких заходів для дітей району.

Традиційно, волонтери зустріли дітей з подарунками та вітальними словами, наповненими душевним теплом, щирою радістю і життєвими порадами. Тому відпочинок пройшов у дружній і теплій атмосфері. І хоча 33 дітей Уманщини були різних вікових категорій (наймолодшому Іванку лише 3 роки, а найстаршому Максиму два дні тому виповнилося 18), кожен із них з цікавістю брав участь у різних конкурсах і розвагах, підтримували один одного.

Особливою популярними стали майстер-класи з виготовлення шкатулок, сувенірів, оброблених бісером, виготовлення корабликів, годинників, листівок та картинок, створених з гвоздиків і ниток. Після години ретельної роботи у кожного учасника майстер-класу залишився на згадку виготовлений власноруч подарунок.

Так як діти були зайняті весь день, організатори заходу потурбувалися не лише про їх змістовний відпочинок, а й про харчування. Упровж дня вони отримали повноцінне харчування, а на десерт - солодощі та соки.

Л. Папакіна, завідувач сектором з питань опіки, піклування та усиновлення служби у справах дітей

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь