17 вересня рятувальники відзначають професійне свято

Дата: 17.09.2020 10:42
Кількість переглядів: 800

На свіжому повітрі біля 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини, у скромній атмосфері та за участі обмеженого кола гостей працівники Уманського районного відділення Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області відзначили своє професійне свято.

Фото без опису

Людей, які обрали своїм фахом захист інших від стихійних бід та техногенних катастроф, щиро привітав перший заступник голови Уманської районної державної адміністрації Сергій Жорницький: «Нам важливо знати, що під час небезпеки у нас є надійний тил – люди, які можуть професійно прийти на допомогу; люди, для яких творити героїчні вчинки – не випадковість, а щоденний обов’язок.  Кожен ваш робочий день, шановні рятівники, – це випробування професіоналізму та сили духу, а кожна ліквідована пожежа чи аварія – це врятовані людські життя, збережені матеріальні та культурні надбання».

В дійсності важко переоцінити важливість і значущість тієї справи, яку кожен день, кожну годину виконують рятувальники, ризикуючи власним життям. Тож від районної державної адміністрації та всіх жителів Уманщини Сергій Жорницький висловив щиру вдячність «винуватцям» свята за професіоналізм, самовідданість та самопожертву під час виконання службового обов’язку. Побажав міцного здоров'я, побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів.

За високі показники в службовій діяльності Почесними грамотами Уманської райдержадміністрації були нагороджені: диспетчер, сержант служби цивільного захисту Вечур Ірина Василівна та старший водій, старший сержант служби цивільного захисту Крот Сергій Іванович.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь