Працюємо на результат: 8 місяців Світлани Волошенюк на посаді голови Уманської РДА

Дата: 24.09.2020 17:32
Кількість переглядів: 1453

Фото без описуСвітлана Волошенюк, голова Уманської районної державної адміністрації: 

- Дорогі жителі Уманщини! 24 вересня минає 8 місяців з моменту мого призначення на посаду голови Уманської районної державної адміністрації. Весь цей час я з командою системно і наполегливо працювала над реалізацією завдань, поставлених Президентом України Володимиром Зеленським, головою обласної державної адміністрації, а також поставлених самій собі високих цілей з розвитку району.

Зізнаюся, було непросто, адже значні корективи в роботу вніс карантин. Попри це, маємо досить плідні результати.

Незважаючи на відтермінування декларування доходів сільгосппідприємців, які і є основними наповнювачами районного бюджету, сьогодні бачимо виконання бюджету за 9 місяців на 100%. Це була тривала клопітка індивідуальна робота з кожним керівником сільськогосподарських підприємств, з кожним сільським головою.

Заходи по наповненню бюджету дали змогу в поточному році не лише забезпечити своєчасну виплату заробітної плати працівникам бюджетної сфери та проведення оплати за спожиті енергоносії, а й спрямувати кошти на покращення матеріально-технічної бази бюджетних установ, проведення поточних та капітальних ремонтів, фінансування районних програм та видатків по благоустрою населених пунктів.

Виконано капітальний ремонт мосту в селі Вільшана Слобідка, розпочато капітальний ремонт мосту в селі Вільшанка. Їх загальна вартість складе 20,5 млн грн.

Особлива увага і турбота була спрямована на забезпечення комфортних та якісних умов здобуття освіти підростаючими жителями Уманщини.

У 2020/2021 навчальному році в школах району зявилося 6 нових кабінетів загальною вартістю 2,7 млн грн.

15 шкіл отримали мультимедійне обладнання на суму біля 1 млн грн, 17 шкіл – телевізори на суму понад 150 тис. грн.

І також 17 шкіл забезпечено комплектами ноутбук/принтер для Нової української школи.

Окрім того, до шкільного автопарку додадуться два нових автобуси, які коштують 3,7 млн грн.

Найбільша цінність держави – це людина. А для самої людини – її здоров'я. Тож конструктивно працювали над покращенням медичної допомоги населенню.

Незабаром відкриваємо три нових амбулаторії загальної практики – сімейної медицини в селах Дмитрушки, Ладижинка, селищі Бабанка, кожна з яких коштує 7,8 млн грн. І розпочинається будівництво четвертої в селі Кочержинці.

Для потреб центру первинної медико-санітарної допомоги отримано два нових автомобілі.

Приємно, що вдалося завершили наймасштабніший проект – створення ангіографічного відділення в Уманській центральній районній лікарні, вартість якого склала 34,1 млн грн. Уже найближчим часом відбудеться офіційне відкриття.

Як бачите, робота районної державної адміністрації була спрямована на підвищення медичного, соціального, освітнього забезпечення, розбудову інфраструктури. Тобто на реальне покращення якості життя людей.

Щиро дякую за дієву співпрацю та підтримку усім, хто сприяв реалізації цих досягнень. До кінця цього року матимемо гарний результат, щоб передати новим об'єднаним територіальним громадам успішний, розвинений, самодостатній район.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь