Велике будівництво: У селі Кочержинці розпочали будівництво медичної амбулаторії

Дата: 20.10.2020 17:11
Кількість переглядів: 606

Фото без описуБудівництво нової амбулаторії загальної практики сімейної медицини розпочалося в селі Кочержинці Паланської об'єднаної територіальної громади Уманського району. За словами голови Уманської райдержадміністрації Світлани Волошенюк, доступні та якісні медичні послуги в умовах нової амбулаторії місцеві жителі зможуть отримувати уже з початку наступного року.

Будівництво спрямоване на розвиток системи охорони здоров’я в сільській місцевості та проводиться в межах Президентської програми «Велике будівництво» за рахунок державної субвенції та співфінансування з місцевих бюджетів. Вартість проекту – 7832,5 тис. грн.

Наразі виконане горизонтальне планування території та ведеться будівництво фундаменту. Також проводяться роботи з підведення комунікацій – водопостачання та водовідведення.

«Якість медичного обслуговування великою мірою залежить від умов праці медичних працівників, оснащення установи. В результаті медичні працівники та пацієнти амбулаторії отримають оснащену, згідно вимог, нову будівлю. Переконана, це допоможе краще дбати про здоров'я наших людей», - зазначила Світлана Волошенюк.

Нагадаємо, на Уманщині уже завершено роботи із будівництва нових сучасних амбулаторій у селах Дмитрушки, Ладижинка та селищі Бабанка.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь