Соціальний працівник – одна з найгуманніших професій

Дата: 30.10.2020 16:30
Кількість переглядів: 1080

Колектив територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Уманського району 1 листопада відзначає свій професійний день – День працівника соціальної сфери. Вшанування однієї з найгуманніших і найпотрібніших на землі професій на загальноукраїнському рівні стало подякою всім, хто обрав для себе нелегкий, іноді непомітний і невдячний шлях допомоги ближнім.

Фото без опису

Аби «осінь життя» якомога довше тішила людей літнього віку теплом, яскравими барвами, радувала мудрістю прожитих років і додавала снаги для творення добрих та корисних справ як у родині, так і в громаді, колектив територіального центру соціального обслуговування активно впроваджує нові форми та методи соціальної роботи та розширює спектр послуг у громаді. До активного суспільного життя залучають і тих, хто залишився самотнім чи потрапив у скрутні життєві обставини, і тих, хто, вийшовши на заслужений відпочинок, зберіг трудову активність.

Усі працівники територіального центру, без винятку, мають бути психологами, педагогами, турботливими, терплячими, спроможними допомогти людині жити повноцінно. Якісне соціальне обслуговування має задовольняти потреби людини, не принижуючи її гідність, тобто, це такий рівень піклування, послуг і допомоги, якими б кожен із нас міг із задоволенням скористатися. Саме так ми прагнемо будувати роботу в нашому територіальному центрі. І тихе «спасибі», що звучить із вуст самотньої людини, яку доглядають з турботою і любов’ю, – це найвища відзнака нашим працівникам.

Цьогоріч з нагоди Дня працівника соціальної сфери Почесними грамотами відзначено кращих працівників тер центру: соціальних робітників  Шведе О. М. (с. Берестівець), Кравченко Ю.К. (с. Косенівка), Лукіянець С.О. (с. Вільшанка), Гут К.П. (с. Полянецьке), Тонкоглас О. А. (с. Родниківка), Поштарук М.В. (с. Іванівка), Петриченко С. В. (с. Фурманка), Куцин В.І. (с. Максимівка), організатора культурно-дозвіллєвої діяльності Баюк Г.В. (с. Антонівка), молодшу медичну сестру Калієвську Р. І.

Зичимо ветеранам системи, своїм колегам і однодумцям, нашим благодійникам міцного здоров’я, щастя, здійснення творчих планів і задумів, невичерпної енергії, мудрості та оптимізму, сили у виконанні почесної місії – творіння добра на благо захисту інтересів людей. І хай добро, подароване іншим, вертається вам сторицею!

 

 

Територіальний центр соціального обслуговування

(надання соціальних послуг) Уманського району


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь