«Автобусні перевезення мають бути регулярними» - Світлана Волошенюк

Дата: 16.11.2020 16:25
Кількість переглядів: 616

Голова Уманської районної державної адміністрації Світлана Волошенюк зустрілася з представниками ТОВ «Круїз-Авто» та  ФОП «Грицаюк А. В.», які надають послуги регулярних пасажирських перевезень в районі. Головним питанням зустрічі було неухильне дотримання автоперевізниками затвердженого графіку руху автобусів.

Також долучилася до спілкування начальник відділу розвитку інфраструктури, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Тетяна Соломяна.

Фото без опису

На початку зустрічі Світлана Волошенюк подякувала перевізникам за співпрацю, адже обслуговування жителів району в галузі пасажирських перевезень – надзвичайно важлива справа.

Водночас, голова РДА підняла проблему, через яку наразі виникає соціальна напруга: «Існують випадки порушення графіку руху автобусів на окремих рейсах, що є неприпустимим. Незважаючи на тимчасові труднощі через карантин, люди мають бути впевнені у появі автобуса і планувати свої справи. В іншому випадку відбудеться розірвання договорів і укладення з іншими перевізниками. Районна влада буде захищати право людей на регулярні перевезення».

У ході обговорення перевізники висловлювали своє бачення ситуації та давали конкретні пропозиції щодо організації перевезень.

Також в ході робочої зустрічі було наголошено на безумовному дотриманні карантинних і протиепідемічних заходів під час пасажирських перевезень.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь