Обрано голову та заступника Уманської районної ради

Дата: 18.12.2020 15:36
Кількість переглядів: 1548

18 грудня 2020 року продовжилося засідання першої (установчої) сесії Уманської районної ради восьмого скликання. Участь у засіданні взяв перший заступник голови Уманської райдержадміністрації Сергій Жорницький.

Повернувшись до порядку денного, насамперед, було розглянуто питання про обрання голови та заступника Уманської районної ради.

В результаті таємного голосування головою районної ради депутати обрали Олійника Віталія Васильовича (партія «Європейська Солідарність»).

Віталій Олійник має значний управлінський досвід. Він десять років очолював колективне сільськогосподарське підприємство на Лисянщині, працював головою Уманської районної державної адміністрації у 2015-2017 роках, був радником двох голів Черкаської обласної державної адміністрації, помічником заступника голови Верховної ради України, останнім часом займався підприємницькою діяльністю.

Заступником голови обрано Сокура Богдана Валерійовича (партія «ВО Батьківщина»), який до того очолював Христинівську сільську раду Христинівського району.

Далі районні обранці визначилися із чисельним та персональним складом постійних комісій районної ради, затвердили їх положення.

Також було прийнято рішення про реорганізацію Жашківської, Маньківської, Монастирищенської та Христинівської районних рад шляхом їх приєднання до Уманської районної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь