Депутати Уманської районної ради збирались на позачергову сесію

Дата: 24.12.2020 15:54
Кількість переглядів: 474

24 грудня відбулася друга (позачергова) сесія Уманської районної ради VIІІ скликання, яку провів голова ради Віталій Олійник. У засіданні також взяв участь перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький.

Фото без опису

Перше питання – про районний бюджет Уманського району на 2021 рік. Начальник фінансового управління райдержадміністрації Микола Коваленко зазначив, що наразі майже всі джерела формування бюджету передано в громади, тому поки що бачать надходження лише в сумі 60,9 тис. грн. З них 1 % складатиме резервний фонд – 600 грн, все інше має бути спрямоване на заробітну плату працівників районної ради.

Також цього дня до районних бюджетів на 2020 рік Уманського, Жашківського, Маньківського та Монастирищенського районів було внесено зміни, які дозволять їм успішно завершити рік.

Фото без опису

На сесійному засіданні розглянуто та погоджено питання про дострокове припинення повноважень депутата районної ради Цебрія Олександра Володимировича, члена політичної партії «Пропозиція», згідно поданої ним заяви.

Окрім того, прийнято рішення: про ліквідацію комунального закладу «Уманський районний фізкультурно-оздоровчий спортивний клуб «Колос»; про структуру та  чисельність виконавчого апарату Уманської районної ради; про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення  меж адміністративно-територіального утворення села Доброводи Доброводівської сільської ради Уманського району Черкаської області.

Наостанок сесії голова районної ради Віталій Олійник оголосив про створення фракції районної ради «Європейська солідарність», в яку увійшли п'ять депутатів – членів відповідної політичної партії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь