Проведено підсумкову нараду з керівниками силових структур району

Дата: 29.12.2020 16:57
Кількість переглядів: 1801

29 грудня голова Уманської райдержадміністрації Світлана Волошенюк провела підсумкову координаційну нараду з керівниками силових структур району.

 Розглянуто питання:

1. Про стан злочинності в районі та події за 2020 рік.

2. Про стан безпеки на дорогах району та події за 2020 рік.

3. Про стан пожежної безпеки в районі та події за 2020 рік.

4. Про підсумки осіннього призову  по Уманському району на строкову військову службу у 2020  році.

А також інші проблемні та актуальні питання.

Фото без опису

Від правоохоронних структур виступили заступник начальника Уманського районного відділення поліції Уманського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області Ігор Лазюк та  начальник сектору реагування патрульної поліції №2 Уманського районного відділення Уманського відділу поліції ГУНП в Черкаській області Ігор Козаченко. Правоохоронці відзначили, що упродовж 2020 року  зареєстровано 160  дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких отримані матеріальні збитки, 39 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, під час яких 13 людей загинуло, травмована 41 особа. За порушення Правил дорожнього руху складено 2258 протоколів, з них 220 за керування транспортом в стані алкогольного сп’яніння.

Налагоджена співпраця із об’єднаними територіальними громадами району із попередження та розкриття злочинів. У той же час, необхідно і надалі продовжувати роботу із розширення мережі відеоспостереження  у населених пунктах району.

Нині Уманське районне відділення  поліції Уманського відділу поліції ГУНП в Черкаській області спрямовує свої зусилля на профілактику правопорушень у період новорічних та різдвяних свят.

Начальник Уманського районного відділу Управління ДСНС України в Черкаській області Олександр Лебідь повідомив, що з початку 2020 року у районі виникло 105 пожеж. Загибелі внаслідок пожеж не допущено, травмована 1 особа. Прямі матеріальні збитки становлять 713 000 грн, побічні матеріальні збитки – 1 953 337 грн. Матеріали для прийняття рішень по фактах пожеж направлені до Уманського районного відділення  поліції Уманського відділу поліції ГУНП в Черкаській області. Найбільше випадків виникнення пожеж зафіксовано в смт Бабанка (5) та с. Полянецьке (6).

Новопризначений військовий комісар Уманського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки (раніше – Уманський об’єднаний міський військовий  комісаріат) Андрій Шабалдак у своїй доповіді відзначив, що осінній призов 2020 вже завершено. Серед проблемних питань назвав такі: зміна громадянами призовного віку місця перебування з без повідомлення центрів комплектування за місцем реєстрації,  значна захворюваність серед призовників та інші.

Підводячи підсумки наради, Світлана Волошенюк відмітила, що навіть  в умовах загальнодержавного реформування усіх структур на території району має забезпечуватись громадська безпека, виконання завдань у сфері оборони.

Новорічні свята тривають, тож райдержадміністрація звертається до населення Уманщини з проханням дотримуватись заходів безпеки під час використання електроприладів, пічного опалення, використовувати сертифіковані ялинкові гірлянди,  утриматись від керування транспортним засобом після вживання алкоголю, забезпечити постійний нагляд за малолітніми дітьми.

 

Сектор  з питань цивільного захисту,

оборонної роботи та взаємодії з

правоохоронними органами райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь