Родниківська та Бабанська школи – з оновленими харчоблоками

Дата: 29.12.2020 17:46
Кількість переглядів: 750

В останні дні 2020 року Родниківський та Бабанський опорні заклади загальної середньої освіти «під ялинку» отримали чудові подарунки – осучаснені харчоблоки. У ці школи придбано електром’ясорубки, тістоміси, потужні блендери, холодильники, хліборізки, посудомийні машини, конвектомат та електроплити, завезено марміти для холодних, гарячих страв та для ложок.

Голова Уманської райдержадміністрації Світлана Волошенюк особисто оглянула нову техніку, поспілкувалася з поварами та учнями шкіл. Вона зазначила, що на придбання обладнання загалом спрямовано 651 тис. грн з місцевого та обласного бюджетів. Зокрема, для Бабанської ЗОШ придбано матеріалів на суму 439,4 тис. грн, для Родниківської ЗОШ – на 211,6 тис. грн.

«Невідємний і надзвичайно важливий елемент комфортного та ефективного навчального процесу – це повноцінне здорове харчування дітей у школі. Нова техніка в харчоблоках зробить приготування страв більш продуктивним, забезпечить якісне зберігання, очищення та переробку продуктів. Думаю, це також сприятиме розширенню асортименту страв» – зазначила Світлана Волошенюк під час візитів у школи.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь