Два місця, де стають батьками: пологове відділення і суд

Дата: 30.12.2020 15:35
Кількість переглядів: 429

Фото без описуЄ два місця, де стають батьками: пологове відділення і суд. У пологовому відділенні стати батьками допомагають лікарі, дитина з’являється на світ у результаті вагітності. У суді маля усиновлюється за результатами діяльності багатьох фахівців, які об’єднані в систему захисту дітей-сиріт і позбавлених батьківського піклування.

Різні дороги проходять діти у судових залах до своїх усиновителів. Одні починають з безпритульності, інші з підкидька, дехто з відділення травматології або хірургії, ще одні з інтернатів або будинків дитини, а хтось від пологового залу і зразу ж замість люблячої мами одні довідки… І з такого старту до усиновлення ще так далеко…

Не менш складні дороги ведуть і усиновителів до зустрічі зі своєю дитиною: хтось від невдалих спроб народити, хтось від прийомного батьківства, інші від "нам дуже потрібен братик", є і від "я здатен цю дитину полюбити". Всіх не перерахуєш.

І якою ж великою має бути робота, щоб діти та усиновителі зустрілись!

У листопаді цього року подружжя одного із сіл Уманського району відмовилося від новонародженої дитини. Водночас, інша сімейна пара, яка перебуває на обліку, з турботою відвідувала немовля у дитячій лікарні. І вже зараз хлопчика тимчасово влаштовано до них у родину. На початку 2021 року сім’я матиме можливість, згідно процедури, усиновити малюка.

Доброта і любов – головне, в чому відчувають потребу діти – наша надія і наше майбутнє. Тож нехай кожна дитина має родину, в якій зможе бути щасливою!

 

Служба у справах дітей Уманської РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь